1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Probleme martori aprinși in bord.

Discuție în 'Skoda Yeti' creată de Onut, 5 Ian 2022.

 1. Onut 1st Gear Member

  Înscris:
  15 Apr 2019
  Mesaje:
  2
  Acum 5 luni am cumpărat un Yeti. Cu diverse probleme. A rămas una mai gravă care nu-i dau de cap și electricienii sunt foarte ocupați. Este vorba de toți martorii aprinși in bord simultan dar când vor.Am ajuns la medic ,a spus sa las mașină acolo după 5zile, am luat mașina toate bune și frumoase după alte 2 a reapărut problemă. Abs, urmat de esp, bujiile, volan (de culoare roșu),minuni și workshop. Masina funcționează un timp normal, dar după câteva momente îmi taie puterea la motor. Dacă apăsăm pedala de frână tare dispărea esp și volanul se făcea galben. Doctorul a Ia că e modulul control care are conexiune cu modulul abs intermitentă. . A șters erorile și o lună nu am mai avut problemele. A reapărut problema și am luat modul din Spania ,că acolo am găsit. Am schimbat modulul și aceeași problemă Ideea este că electricianul nu vrea sa mai răspundă la telefon. Aveți idee ce a-și putea sa mai fac , ținând cont că alt electrician a zis sa pun problemă și pe forumuri
   
 2. Little Big

  Little Big Esti prost? Citeaza ultimul mesaj postat!

  Înscris:
  10 Noi 2009
  Mesaje:
  2.153
  Locație:
  Bucharest
  Ai dat peste caruta cu prosti! Trebuie postate erorile asa cum apar la diagnoza altfel nu stiu daca.ti poate da cineva o idee.
   

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare