1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Probleme lumini interior exterior

Discuție în 'Skoda Octavia III' creată de masterbobs, 18 Dec 2013.

1. Little Big

Little Big Esti prost? Citeaza ultimul mesaj postat!

Locație:
    Bucharest
    O diagnoza ai facut?

2. Szilagyi Septimiu 1st Gear Member

nu am facut inca diagnoza ....in schimb am verificat tot ce sa putut si nu am gasit nici o problema
    in schimb ma gandeam ca poate a mai patit cineva si ma poate indruma....sunt ferm convins ca e voarba doar de o setare undeva ...

3. MirceaGujqn 1st Gear Member

Locație:
    Brasov
    buna seara , am tot cautat problema mea si nu am gasit nici o minima discutie despre ea ! masina in cauza Skoda Octavia 3NFL 2015 becuri halogen fara lupa
    in urma incercarii activarii cornering-ului si CH/LH mam lovit de urmatoarea problema , nu mai pot sa dau flash-uri in bord arinde marot de faza lunga dar fizic nu mai merg flas-urile faza lunga funcioneaza se aprinde si se stinge din maneta ,inca o chestie cand arind proiectoarele se aprinde si faza lunga !
    sunt cinvins ca am ratat eu ceva la adaptari .Daca ma poate ajuta cineva as fii recunoscator macar sa ma indrume unde sa caut in adaptari. daca am gresit cu ceva imi cer scuze sunt nou pe foryum si este primul post . O seara minunata tuturor si multumesc anticipat !!

4. al bundy

al bundy Skoda Expert

Locație:
    Bucuresti
    DA, pot sa te ajut la mine la garaj.

5. MirceaGujqn 1st Gear Member

Locație:
    Brasov
    NU CITA ULTIMUL MESAJ!
    Mulțumesc din suflet am rezolvat azi am refăcut codurile și adaptările găsind in vcds debug istoricul modificărilor și codarea/adaptarea inițiata

Ultima editare de un moderator: 3 Noi 2022
    Ionescu Stefan apreciază asta.
  6. Ionescu Stefan

Ionescu Stefan 1st Gear Member

Locație:
    București
    NU CITA ULTIMUL MESAJ!

Salutare, am pățit la fel ca tine , îmi poți lasă un mesaj in privat sau aici sa vadă și ceilalți metoda de rezolvare! Multumim

7. MirceaGujqn 1st Gear Member

Locație:
    Brasov
    Scuze de întârziere ! Rezolvarea a venit de pe briskoda la îndrumarea unui coleg de acolo. In vcds in fișierul debug se crează 2 File Unde vei găsii toate modificările de adaptări și codari de când a fost instalat pe acel laptop programul . Acele fisiere conțin exact ce adaptare/ bit a fost modificat și valoarea inițială

VCDS salvează 2 fișiere foarte utile în folderul C:\Ross-Tech\VCDS\Debug numit CodingLog.csv și AdpLog.csv care înregistrează TOATE modificările de codare și adaptare pe care le-ați făcut.

Deschideți-le fie în Notepad, fie în Excel și puteți vedea toate modificările pe care le-ați făcut și le puteți inversa pe cele care vă preocupă.

8. Ionescu Stefan

Ionescu Stefan 1st Gear Member

Locație:
    București
    Salutare, am revenit la adaptarile initiale legate de cornering si CH/LV, am incercat din nou activarea functiei cornering dupa acest video
    Rezultatul nu se aprind pe loc nici cu farurile aprinse nici cu cele de zi si nu mai pot sa dau flash uri din maneta, aveti idee? Multumesc

9. Little Big

Locație:
    Bucharest
    N.ar fi mai bine și rapid apelezi la cineva ce știe ce face acolo?

10. Tinca MIrcea Daniel 1st Gear Member

Buna seara ,
    Octavia 2015 , faruri xenon , banda leduri pt daylight .
    Am observat de cateva zile scaderea intesitatii luminii banda dayligt din stg , functioneaza dar abia se vede comparativ ci dreapta .
    Fara erori pe bord !
    Multumesc

11. Little Big

Locație:
    Bucharest
    Daylight se repara.Cauta pe net.

12. Eldanyyel 1st Gear Member

Salutare! am plafoniera fără acele 2 beculețe care bat pe schimbător…vreau să cumpăr din dezmembrări una cu…este plug and play, sau e nevoie de modificări? Mulțumesc.

13. al bundy

al bundy Skoda Expert

Locație:
    Bucuresti
    nu e plug and play, trebuie modificata mufa si tras un fir.

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare