1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Probleme Kamiq si rezolvari

Discuție în 'Skoda Kamiq' creată de Jay333, 24 Iun 2021.

1. Jay333

Jay333 1st Gear Member

Aproximativ 5000 km - imi da eroare de al 3-lea stop de frana. Ma uit, ma scarpin in cap, e led, are plasticul crapat desi nu e lovit, dau telefon la reprezentanta sa fac programare.
    In virtutea ineritiei am fost la Brady, ca de acolo am luat masina. Sun, ma programez pentru o dimineata la ora 8, ajung pe la 8 fara 20, le spun de buba cu stopul de frana, le zic si ca spatarul de la scaunul soferului se tot lasa incet dar sigur pe spate. Se fac hartii, se semneaza hartii si astept. Si astept. Si astept de la 8 pana pe la 12 cand ma duc la agariciul de la receptie si il intreb cat plm dureaza pana baga masina in hala ca era programarea pt 8 si nu trecusera decat 4 ore. "Despre ce masina este vorba? Ca, va dati seama, nu le pot tine minte pe toate. Programarile sunt orientative, nu avem cum sa stim cat dureaza operatiunile, doar facem neurochirurgie, nu mecanica." :blink: In fine, pe la 12.30 intra masina in hala unde sta 5 minute, pe la 13 imi spune dl agarici ca se comanda piesele si ma suna.
    Dupa vreo saptamana ma anunta ca au venit piesele, le duc masina dimineata pe la 7, ma informeaza ca e posibil sa stea masina la ei pana a doua zi. Din fericire ma suna pe la 12.30 ca le-a reusit neurochirurgia si pot sa iau masina.
    Ajung la ei, ma informeaza dl de la receptie (nenea agarici fusese in tura de dimineata) ca s-au schimbat in garantie si ca nu am nimic de plata (hai nu zau?), iau cheile si ma duc la masina sa o inspectez. Si acum, la fel ca la prezentarea pentru constatare, a trebuit sa-mi scot eu platicele de protectie de prin masina si sa le arunc la cosul de pe strada, ca la ei in curte nu prea gasesti asa ceva.
    Una peste alta, sunt "fericit" ca am scapat de aia de la rino si am dat de altii la fel de buni. Macar aia faceau minimul efort de a lua plasticele de prin ea.

2. G.Ana

G.Ana 1st Gear Member

Problema cu scaunul s-a rezolvat?

3. Jay333

Jay333 1st Gear Member

Da, dupa intrarea in service nu s-a mai lasat spatarul cu de la sine vointa.

4. G.Ana

G.Ana 1st Gear Member

NU CITA ULTIMUL MESAJ!
    Mulțumesc pt răspuns. Am comandat masina in iunie. Ultima comunicare a termenului de livrare e în maiDar abia aștept sa vină:)

Ultima editare de un moderator: 20 Dec 2021
  5. Jay333

Jay333 1st Gear Member

Azi dimineata m-am trezit ca nu mai functioneaza impulsul la geamuri si nici inchiderea/deschiderea lor din telecomanda. A mai patit cineva asa, vreo idee de la ce ar putea fi?
    Voi apela la o reprezentanta saptamana viitoare daca nu isi revine intre timp. Ca idee, a treia lampa de stop e iar crapata, saptamana trecuta era aburita bine pe interior, probabil in scurt timp iar se va arde. Banuiesc ca ecologia a determinat skoda sa foloseasca mamaliga in loc de plastic de se crapa asa.

6. Jay333

Jay333 1st Gear Member

Am rezolvat cu geamurile, am facut cum zice nenea asta:

j.tibi apreciază asta.
  7. Jay333

Jay333 1st Gear Member

Am avut "norocul" sa se crape si lampa schimbata. Am fost la Metrotehnica sa schimb uleiul (revizie de 45k km si 2 ani, ulei Mobil 0w20, filtru ulei si schimbat lichid de frana - 1100 lei), s-a facut constatare, s-a comandat piesa si s-a schimbat pe garantie. Sper ca a treia lampa sa fie ceva mai rezistenta si sa nu mai ceara schimbata iar la 1 an.

8. Jay333

Jay333 1st Gear Member

Are idee cineva cum se demonteaza a treia lampa de frana?

9. Jay333

Jay333 1st Gear Member

3 ani de cand am masina:
    WhatsApp Image 2024-02-25 at 10.19.11.jpeg
    Banuiesc ca e bateria. Sper ca e doar bateria.

10. Jay333

Jay333 1st Gear Member

Era bateria.

Little Big apreciază asta.

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare