1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Probleme inchidere centralizata/calculator confort/switch-uri usi

Discuție în 'Skoda Octavia II' creată de mariancmm, 29 Iul 2011.

 1. fashi3 1st Gear Member

  Înscris:
  18 Noi 2011
  Mesaje:
  1
  Salut, pentru O2 2008 se poate face același lucru sau trebuie modul?am pierdut o cheie și as vrea ca măcar una sa fie cu telecomanda dacă are și suporta modulul. Dacă se poate nu as mai face pe aceasta
   
 2. Cristiannel 1st Gear Member

  Înscris:
  4 Feb 2019
  Mesaje:
  5
  Salut băieți!!am și eu o nelămurire în legătură cu Skoda mea,an 2007,motor 1,9 bxe.din fabrica nu are chei cu telecomanda ci are telecomanda separat.o telecomanda micuța cu doua butoane.alarma este trecuta și în cartea mașinii.as vrea să schimb cheile acestea cu unele tip briceag.in afară de chei cu telecomanda,mai trebuie să mă asigur de ceva la mașină??
   

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare