1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Probleme geamuri electrice

Discuție în 'Skoda Superb' creată de iuli6, 22 Apr 2011.

1. cosminpagea 1st Gear Member

Locație:
    Craiova
    am si eu o skoda superb 2 din 2009 1,9 105 cai si am urmatoarea problema, cand intru in masina si o inchid din telecomanda (am telecomanda cu 3 butoane), masina se inchide dar nu opot deschide chiar daca acctionez levierul de deschidere al fiecarei usi. practic poti ramane blocat in masina daca nu apesi pe telecomanda sa se deschida. geamurile mi se deschid doar de la sofer celelalte nu actioneaza in nici un fel, vre o parere?mulțumesc

2. Pintiliosul

Pintiliosul Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    Asa este setata. Asta e o functie folosita de multi constructori, ptr. situatia in care raman in masina copii de ex. ptr. o perioada scurta de timp si acestia ar putea deschide usile masinii.

3. cosminpagea 1st Gear Member

Locație:
    Craiova
    NU CITA ULTIMUL MESAJ!
    si cum as putea sa o dezactivez, cum se numeste functia??
    Iar despre geamuri ce imi poti spune, merg actionate doar de la sofer fara a fi ativat butonul de blocare al geamurilor

Ultima editare de un moderator: 8 Dec 2019
  4. gabi boldeanu 1st Gear Member

O problema cu geamul la sofer. Acum un an mi-a ramas geamul blocat pe inchis,am schimbat macaraua cu una aftermarket. Iar asta face ca toate aratarile scartaie pocneste,plus ca mi-au aparut si diferite zgarieturi pe geam.
    O rezolvare???
    Superb 2,2011

5. Pintiliosul

Pintiliosul Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    gabi boldeanu
    Varianta 1. ieftina: cumpara una originala la mana a doua.
    Varianta 2. scumpa: cumperi una noua OM nicidecum Aftermarket. Poti incerca pe www.autokarma.ro

6. Universalis

Universalis Silver Member

Subscriu la ce spune colegul Pintiliosul.
    La varianta 1 SH verifica sa fie in buna stare cablurile.

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare