1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
  2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Probleme EPC si ASR Skoda Octavia 1

Discuție în 'Skoda Octavia' creată de Claudiu_ZH, 10 Dec 2019.

Taguri:
  1. Claudiu_ZH 1st Gear Member

    Înscris:
    10 Dec 2019
    Mesaje:
    2
    Salut!
    Detin o Skoda Octavia 1 Tour din 2006, motor pe benzina de 1.6 (75 kw -102CP) + GPL. De ceva timp( aproximativ 1 luna) imi apare martorul EPC + ASR iar masina intra in limp mode, practic mi se taie acceleratia. Chestie este ca nu tot timpul face asa. Pot merge 3 -4 zile fara probleme, si brusc sa apara. Am sesizat ca face asta atunci cand trec o cale ferata si incerc sa accelerez sau cand ma apropii de un semafor rosu, etc..situatii in care necesita incetinirea masinii, iar mai apoi accelerarea. Am trecut-o si prin tester si mi-a dat senzorul ax cu came si senzorul de pe volanta adica cel de impulsuri ( turatie ). i-am schimbat dar tot nimic. Am inlocuit si switch ul de la pedala de frana cu toate ca nu aveam probleme. Am verificat si cablurile... Chiar nu ii pot da de capat.
     
  2. al bundy

    al bundy Skoda Expert

    Înscris:
    28 Aug 2010
    Mesaje:
    1.284
    Locație:
    Bucuresti
    LA diagnoza ce apare ?
     
  3. Claudiu_ZH 1st Gear Member

    Înscris:
    10 Dec 2019
    Mesaje:
    2
    Inițial a apărut senzorul de pe axul cu came si senzorul de impulsuri adică ala de pe volanta. I am schimbat dar tot apar. Am pus diagnoza iar si acum imi da la fel, dar asta nu i posibil având în vedere că i am schimbat. E posibil sa fie un fir ceva întrerupt de pe la ecu? Eu am verificat si totul pare ok. Tin sa mentionez ca am si instalație gpl pe ea, poate are cumva o conexiune cu problema asta. Deci la diagnoza in afara de astea, nu arata nimic.
     

Distribuie pagina asta