1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Probleme cutie DSG 6/7

Discuție în 'Service' creată de denisa, 11 Dec 2013.

 1. OtT 1st Gear Member

  Înscris:
  20 Ian 2020
  Mesaje:
  1
  Salut, este prima dată când postez.. Am o Octavia III dsg 7+1.zilele trecute mi-a apărut în bord:error gearbox reverse gear not available și de atunci nu îmi mai merg treptele 2,4,6 și marșarierul.s-a lovit cineva de problema asta? Dacă da care ar fi rezolvarea?vă mulțumesc anticipat!
   
 2. fsiarazvan 1st Gear Member

  Înscris:
  20 Iun 2019
  Mesaje:
  16
  Vin la dvs cu o intrebare referitoare la o cutie dsg 6+1 de pe o masina Skoda Superb 2 Facelift .

  Problema sta in felul urmator ... La accelerare mai brusca pe toata durata treptei 2 masina tremura ... dupa ce schimba in 3 totul revine la normal ... Care poate fi problema ? Ce costuri implica o verificare la dvs la serviceul din bucuresti ?!
   
 3. bibicel

  bibicel 1st Gear Member

  Înscris:
  9 Mai 2017
  Mesaje:
  23
  Locație:
  Bucuresti
  Trebuie sa schimbați Discul de ambreaiaj( este un set)
   
 4. Pintiliosul

  Pintiliosul Gold Member

  Înscris:
  30 Aug 2017
  Mesaje:
  707
  Locație:
  Baia Mare
  *** Daca se utilizeaza cauciucuri speciale de zapada (am vazut la cineva care cumparase din Kaufland :):):) ) pe asfalt la accelerarile mai bruste intra ESPul si poate da senzatia ca ar fi probleme cu ambreiajul.
  Dar o persoana experimentata va sesiza imediat care este problema.
   

Distribuie pagina asta