1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Probleme AC/incalzire/ventilatie

Discuție în 'Skoda Octavia' creată de drmogo86, 24 Mai 2009.

1. Paperkite 1st Gear Member

Buna ziua, va salut!

Am o Octavia 1 1.9 tdi cu aer conditionat manual cu probleme oarecum asemanatoare.

Simptome:
    1 - ventilatorul din habitaclu functioneaza doar pe treptele 2, 3 si 4.
    2 - aerul conditionat functioneaza numai cand pun ventilatorul de habitaclu pe treapta 1 (pozitie pe care ventilatorul nu merge).

Astfel daca vreau aer rece ar trebui sa comut ventilatorul alternativ cand pe 1 cand pe 2, lucru nu tocmai convenabil sau placut.

E si la mine rezistorul de ventilator? Altceva?

Multumesc frumos!

2. al bundy

al bundy Skoda Expert

Locație:
    Bucuresti
    Rezistenta de trepte defecta.

3. Paperkite 1st Gear Member

Multumesc frumos, toate cele bune!

4. cataion 1st Gear Member

Buna Seara !
    Am si eu o skoda Octavia 1 , an 2002 motor 1.9 TDI ATD 4x4 si am urmatoarea problema :
    Mi se arde siguranta Nr 5 ( 7.5A ) si se opreste clima ( panou control clima far nici un afisaj ) .
    A fost inlocuit blocul de rezistente , am mers aprox 100 Km si astazi dupa 500 m parcursi siguranta s-a ars din nou si clima nu a mai functionat .
    In momentul in care se intampla sa se arda siguranta , cand pun contactul , in bord imi clipeste de ceteva ori martorul de ulei , dar cu portocaliu
    Deasemenea , nu stiu daca au legatura intre ele , dar inainte de momentul in care s-a ars siguranta si nu a mai mers clima am observat ca acul kilometrajului pica la 0 , dupa un timp isi revenea , fluctua si tot asa . In final am observat ca s-a oprit clima si siguranta 5 este arsa .
    Am facut un test cu VCDS si am urmatorele erori :

4 Faults Found:
    00562 - Sensor for Oil Level/Temperature (G266)
    30-00 - Open or Short to Plus
    29-10 - Short to Ground - Intermittent
    27-10 - Implausible Signal - Intermittent
    00667 - Ambient Temperature Signal
    30-00 - Open or Short to Plus

VA rog daca ma puteti ajuta , daca vreun coleg a avut o problema similara .
    In service nu s-a facut o verificare a firelor / mufelor , s-a inlocuit in prima faza blocul de rezistente sub rezerva ca daca va mai persista problema , se va schimba modulul de clima si apoi ventilatoarele

Multumesc anticipat pentru ajutor !

5. al bundy

al bundy Skoda Expert

Locație:
    Bucuresti
    verifica firele de le senzorul de ulei.

6. cataion 1st Gear Member

Buna seara !
    Multumesc frumos pentru raspuns. Maine o sa le verific . Astazi am decuplat mufa de la ventilatorul de clima -siguranta tot se arde , am decuplat modulul de clima -siguranta tot se arde . Astfel am eliminat posibilitatea ca ventilatoarele sau modulul de clima sunt vinovate de arderea sigurantei.
    Revin cu informatii dupa ce verific si senzorul de ulei.
    Multumesc !

7. cataion 1st Gear Member

Buna seara !
    In primul rand doresc sa ii multumesc Dlui Al Bundy pentru ajutor !
    Astazi am verificat si mufa de la senzor nivel ulei este topita. Am decis sa inlocuiesc inclusiv senzorul (am luat unul de la Vemo care zice ca ar calitate de fabrica), ca si masura de siguranta. Maine voi primi piesele si le voi inlocui...

Seara buna !

Little Big și j.tibi apreciază asta.
  8. al bundy

al bundy Skoda Expert

Locație:
    Bucuresti
    Cu drag

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare