1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Probleme AC/Clima/ventilatie

Discuție în 'Skoda Octavia III' creată de Dinbooo, 19 Aug 2016.

1. Irinel88 1st Gear Member

Problema a fost rezolvata cu testerul.
    Mulțumesc!

2. marius cristian 1st Gear Member

sall am o o 3 2017 si am probleme cu caldura interioara mentionez ca am schimbat cele doua motorase si senzorul de temperatuira ..dar cand inchid clapetele de ventilatie din stanga si de la mijloc incepe sa bage cald si pe dreapta Multumesc daca este cineva sa imi dea un sfat

3. al bundy

al bundy Skoda Expert

Locație:
    Bucuresti
    LA tester ce apare ? senzorii ce indica ?

4. GOrlanda 1st Gear Member

Buna colegi, detin o Skoda octavia 3 2014 1,6 TDI , si de cativa ani incoace , am probleme cu caldura la masina, am schimbat radiatorul din interior, totul frumos, baga caldura, dupa 1 an, iara nu mai baga caldura, si tot asa ma tine de ani de zile, cumpar radiator nou, merge un sezon, iarna, dupa care gata. Si plus de asta, ca in partea dreapta nu baga caldura calumea, chiar daca schimb radiatorul, toate motorasele functioneaza optim.

5. al bundy

al bundy Skoda Expert

Locație:
    Bucuresti
    Spalarea instalatiei de racire si schimbarea antigelului ai facut-o vreodata ?

6. GOrlanda 1st Gear Member

S-a rezolvat cu schimbatul radiatorului cu unul de la Valeo, acuma baga caldura pe ambele parti !

7. al bundy

al bundy Skoda Expert

Locație:
    Bucuresti
    Macar acum ai spalat instalatia? Ai schimbat antigelul ?

8. dan andrei 1st Gear Member

Salut,cum pot sa spal instaltia cel mai usor?Ce furtune sa dau jos,sau cum sa procedez?

9. Lutea Ionel 1st Gear Member

Salutare.Am o skoda octavia 3 2020,2.0l.Nu prea baga caldura cum trebuie.la 26 grade baga cam rece.Un sfat ce ar putea fi?

10. al bundy

al bundy Skoda Expert

Locație:
    Bucuresti
    Apa sta la 90 ? ceva erori pe clima ?

11. Irinel88 1st Gear Member

Salut
    La ce se refera eroarea asta?

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare