1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Problema martor EPC

Discuție în 'Skoda Octavia' creată de Spinache Eduard, 10 Apr 2020.

 1. Spinache Eduard

  Spinache Eduard 1st Gear Member

  Înscris:
  10 Apr 2020
  Mesaje:
  1
  Salut. Dețin o Skoda Octavia I 2002 1.4 16v iar de un an nu mai rulează în parametrii ei (acum nu mai rulează deloc).
  In urma cu un an, mașina se comporta ciudat, avea lipse de putere, tremura la relanti cu fluctuații ale turometrului, mergea în "șuturi", se oprea în mers.. după o perioadă s-a aprins martorul EPC. Am rulat ceva timp cu ea așa, până problemele de mai sus au început să persiste. Am dus-o la tester, mi-a zis că e senzorul de turație, așa că l-am schimbat (marca Bosch). O perioada a mers bine, după problemele au revenit, martorul EPC la fel. Iar tester, la alt service, dar și de data asta același senzor, l-am schimbat iar, de data asta am luat unul puțin mai ieftin, firma italiana, care a mers o săptămână.. după i-am făcut curățarea injectoarelor, unde, abia mi-a mai pornit și abia am ajuns acasă.. am făcut iar o testare, in alt service decât în cele de mai sus, dar problema era aceiași.. senzorul de turație. Am zis sa iau ceva original, calitate germana, dar și acesta nu cred că a ținut 2 săptămâni..
  Asta este întâmplarea in mare.. am fost la diferite service-uri in București și Buzău.
  Cunoaște cineva problema? Pare ciudat pentru că mai mulți oameni mi-au zis că senzorul ăla se schimbă o singura data in viața mașinii.. ce ar trebui sa fac? Ce-mi recomandați?
  Mulțumesc.
   

Distribuie pagina asta