1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Problema maner usa

Discuție în 'Skoda Yeti' creată de seredanhorea, 14 Iul 2025.

1. seredanhorea

seredanhorea 1st Gear Member

Buna ziua. Sunt fericitul posesor al auto din profil, fabricat 2013. Caut pe cineva priceput sa-mi repare manerul exterior (sau ce altceva o fi) al usii dreapta-fata, fortat, cred, pe care l-am gasit intr-o dimineata smuls din usa. Mentionez faptul ca se incuie/descuie din centralizata, dar nu se mai poate deschide din exterior ci numai din interior, de parca bobina inchiderii centralizate nu are destula cursa. M-am uitat prin fanta din cantul usii si am vazut ca suportul acela de plastic ce tine manerul exterior are un joc ceva cam mare iar surubul care trebuia sa tina ansamblul lipseste.
    Ideea este ca am comandat un maner exterior cu cablu cu tot și suport si caut pe cineva care stie să-l monteze, in zona Brasov/Covasna, Multumesc !

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare