1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
  2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Problema lumini interioare/geamuri electrice

Discuție în 'Skoda Octavia' creată de StefanR, 5 Sep 2013.

  1. StefanR 1st Gear Member

    Înscris:
    5 Sep 2013
    Mesaje:
    1
    Salutare. Am o Skoda Octavia Tour din 2007 luată noua. Acum
    Vine si problema mea, azi am stat cu portierele deschiseai mult de 90min cu cheie in contact, radioul fiind pornit si geamurile fata deschise. Cand am vrut sa plec am observat ca nu-mi mai urca geamurile si lampile din portiere am vazut mai devreme a nu se aprind la fel si cea din portbagaj si lampa din interior de pe plafon. Am verificat sigurantele iar ele nu sunt arse. Care ar fi problema? In momentul de fata am Inca geamurile deschise si nu stiu ce as putea face. M-am plimbat in speranta ca va refunctuona dar nu. Restul partilor electrice functioneaza perfect. Nu e vorba de o problema la baterie. Care e cauza, cine a mai patit-o sa ma ajute va rog si pe mine.
     
  2. Rado46

    Rado46 Silver Member

    Înscris:
    20 Dec 2009
    Mesaje:
    425
    Locație:
    Timisoara
    fa-i o diagnoza si mai incearca inainte sa-i deconectezi bornele de la baterie
     
  3. Prepe

    Prepe 1st Gear Member

    Înscris:
    11 Feb 2012
    Mesaje:
    12
    idem

    Am patit-o si eu o data.Am scos bornele timp de 10 min.Le-am conectat si totul a revenit la normal.Ciudat dar practic.
     
  4. mihaiavram 1st Gear Member

    Înscris:
    28 Sep 2013
    Mesaje:
    3
    geamuri electrice

    Buna ziua.
    Sunt fericitl detinator a unei Skoda Octavia din 2001 1.9 110 cp.
    Masina am achizitionat-o de curad.Problema mea este ca nu imi functioneaza geamurile din deapta, cele din stanga merg bine dar cele din dreapta se aude doar un "tic" de la motorase si atat.Fostul proprietar nu stie ce s-a intamplat si nici nu a incercat sa le repare.Cineva mi-a zis sa verific sigurantele, l-am verificat dar toate sunt bune.Mai sunt alte sigurante decat cele din partea stanga a bordului?sau sa fie alta problema?
     
  5. NicuC 1st Gear Member

    Înscris:
    26 Dec 2013
    Mesaje:
    1
    Problema lumini interior

    Buna, am o octavia 2 din 2006, cand am cumparat-o nu functiona lumina salon, dupa ce i-am schimbat lampile, in fata se aprind, iar la pasagerii din spate - nu.
    Are cineva idee care-i cauza? poate fi de la intrerupator? ms anticipat
     
  6. psiho200 1st Gear Member

    Înscris:
    18 Mai 2011
    Mesaje:
    7
    Daca face clic in usa macaraua de la geam nu mai faca serviciu trebuie schimbata costa pe aftar mar 230 ron noua BAFTA
     
  7. cos79 1st Gear Member

    Înscris:
    12 Iul 2010
    Mesaje:
    18
    Geam dreapta electric nu mai functioneaza!

    Salutare.
    Am o Octavia 1.9 Tdi din 2007 si de 2-3 zile am vazut ca nu mai functioneaza geamul electric din dreapta fata. Cel din stanga functioneaza, inchiderea centralizata functioneaza pe toate usile, cand am farurile aprinse butoanele sunt iluminate, insa geamul din dreapta nu functioneaza nici cand incerc sa il actionez din blocul de comanda de pe usa soferului nici de la butonul de pe usa din dreapta. Nu face nici un zgomot sau alte manifestari la actionarea butonului. Ceva idei vizavi de eventuala problema si cum se poate rezolva?
    Ce parere aveti o fi macaraua defecta? Ca daca era intrerupatorul de pe una din usi ar fi functionat macar de la celalalt buton nu?
    Mersi pt sfaturi (in avans).
     
  8. al bundy

    al bundy Skoda Expert

    Înscris:
    28 Aug 2010
    Mesaje:
    1.301
    Locație:
    Bucuresti
    Trebuie desfacuta fata de usa si vazut daca modulul are alimentare.
     
  9. raprul3zz 1st Gear Member

    Înscris:
    17 Mar 2015
    Mesaje:
    1
    Locație:
    Bucuresti
    Problema comutator lumini ?

    Salut. Am o problema la care nu gasesc rezolvare. Detin o Skoda Octavia 1 rs iar cand pornesc masina se aprinde si faza scurta desi comutatorul este pe pozitia 0. Adica nu pot circula cu masina cu farurile oprite, doar sa mut pe pozitii. Farurile sunt stock cu xenon. Multumesc si imi cer scuze dar nu am gasit un raspuns potrivit.
     
  10. RobertFern 1st Gear Member

    Înscris:
    20 Mai 2015
    Mesaje:
    1
    Locație:
    Spain
    Cine ma poate ajuta si pe mine cu o informatie?
    Am nevoie sa stiu amplasarea unitatii de control a geamurilor electrice ca sa nu ma apuc sa dezmembrez toata masina. Ma enerveaza ca trebuie sa pun contactul ca sa umblu la geamuri si as vrea sa-i pun un temporizator sa mai aiba alimentare un timp de cateva minute dupa ca am luat contactul si in plus peste asta sa fac un sistem similar cu "total closure" pe care il aveam la BMW daca tii cheia intoarsa in broasca mai mult timp iti inchide si geamurile sa pot inchide si eu geamurile din telecomanda.

    http://info.emthem.com
     
  11. Little Big

    Little Big Moderator

    Înscris:
    10 Noi 2009
    Mesaje:
    1.917
    Locație:
    Bucharest
    Eu vreo 2 minute dupa ce iau contactul pot inchide/ deschide geamurile.Din telecomanda tip briceag pot inchide deschide geamurile..Mi.a activat cineva functia!
     
  12. papie 2nd Gear Member

    Înscris:
    8 Sep 2011
    Mesaje:
    36
    Locație:
    Bucuresti
    Se da o octavia 1/2007, geamuri electrice fata, se tranteste bine de tot portiera pe stanga (cu geamul deschis) si apare defectul: martor usa deschisa ramas aprins, oglinda electrica nefunctionala, geamul nu reactiona indiferent de butonul de unde era actionat. Pana am ajuns acasa intrerupatorul din broasa si-a revenit. Am demontat am dat cu wd prin mufe... nimic, geamul mort. Ajung la meserias se inlocuieste switch-ul din portiera se ciocaneste putin in motoras si geamul incepe sa lucreze, se curata putin motorasul (care arata ok ca si uzura) si plec fericit. Acum apare nebuloasa..., dupa acest eveniment pe aceasta portiera (stanga) geamul pierde memoria de inchidere impuls numai pe sensul de inchidere (sus). Deci il memorez si functioneaza perfect pana se ia contactul apoi nu mai stie decat impuls coborare. Pareri?!
     
  13. al bundy

    al bundy Skoda Expert

    Înscris:
    28 Aug 2010
    Mesaje:
    1.301
    Locație:
    Bucuresti
    Diagnoza ce zice ?
     
  14. papie 2nd Gear Member

    Înscris:
    8 Sep 2011
    Mesaje:
    36
    Locație:
    Bucuresti
    Nu am facut diagnoza. La tine am schimbat switch-ul (cu o mica precizare: este vorba de usa de pe dreapta, am scris gresit in mesajul anterior), ma poti ajuta cu o eventuala diagnoza/rezolvare?
     
  15. al bundy

    al bundy Skoda Expert

    Înscris:
    28 Aug 2010
    Mesaje:
    1.301
    Locație:
    Bucuresti
    DA, se poate. te astept cu un te;efon.
     
  16. Bordea ionut 1st Gear Member

    Înscris:
    20 Iul 2020
    Mesaje:
    1
    Bună ziua a și eu o problema mare la skoda am cumpărat-o de curând și becurile de la frână rămân aprinse mereu chiar și după ce scot cheia din contact mai rămân aprinse preț de câteva minute. Fostul proprietar a schimbat acel switch cu unul la mana a doua. Eu lam schimbat nou cu primul care lam schimbat nu se mai aprindeau deloc și am luat altul ca cel de pe mașină și aceeași prima problema rămân aprinse menționez ca nu e switch-ul original acela nu mai știe unde e dar e switch nou luat după talonul mașini.cineva a zis ca e problema pe partea electrica fire ceva. Ma puteți ajuta?
     
  17. Universalis

    Universalis Silver Member

    Înscris:
    21 Oct 2016
    Mesaje:
    301

Distribuie pagina asta