1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Problema închidere portbagaj softclose

Discuție în 'Skoda Superb' creată de ionutj, 9 Noi 2019.

 1. ionutj 1st Gear Member

  Înscris:
  3 Iul 2017
  Mesaje:
  1
  Salutare! Poate ati întâlnit problema asta: Skoda superb 2010, are sistem de softclose portbagaj (sau așa ceva ). închideam puțin apoi ceva motoras tragea singur portbagajul la poziția normala . Acuma nu mai funcționează acel sistem de softclose, trebuie sa îl trântesc eu ca sa se închidă . Ati mai întâlnit? Sa fie motorașul ăla sau ceva fire? Sau ceva întrerupător care ii dădea comanda?
   
 2. Samis Victor 1st Gear Member

  Înscris:
  19 Ian 2020
  Mesaje:
  1
  Salutare!
  Am si eu aceasta problema la o Skoda Superb 2.Motorasul nu mai trage portbagajul din prima.La inceput daca il tranteam de cateva ori, se inchidea.In acest moment se inchide foarte greu, dupa zeci de incercari.Stie cineva care ar putea fi problema sau pe cineva care ar putea sa il repare? Va multumesc
   

Distribuie pagina asta