1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

problema franare 2.0 tsi 4x4 272 cp

Discuție în 'Skoda Superb' creată de one4ever, 12 Sep 2022.

 1. one4ever 1st Gear Member

  Înscris:
  29 Feb 2016
  Mesaje:
  5
  Locație:
  Brasov
  Masina are 100.000 km si s-au schimbat discurile (complet) de 5-6 ori. Ultimul schimb a fost acum 2500 km si masina tot trepideaza pe franare, pana la viteza de la 130 km nu sunt probleme, la frane de la viteze de peste 130 km, masina trepideaza foarte tare, mai ales la a doua-a treia franare, deci cand se incalzesc putin! Nu sunt frane bruste, sunt franari pe distanta lunga dar la viteza mare! Ce problema poate fi? Rotile sunt ok, echilibrate, unghiurile facute... Masina in ultimii 2500 km a circulat in afara tarii, la viteze normale, acum in weekend am mers pe autostrada si a reaparut problema trepidatiilor...
   

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare