1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Problema climatronic/A.C Fabia 2

Discuție în 'Skoda Fabia II' creată de Cassca88, 4 Mai 2019.

 1. Cassca88 1st Gear Member

  Înscris:
  4 Mai 2019
  Mesaje:
  1
  Salutare !!! Astazi am depistat o problema la climateonic , imi baga numai rece ...am mers la un tester si mi a aparut eroare V68 ( motorasul rece cald de la climatronic ) pentru inlocuirea acestuia este necesar sa dau bordul jos ? A mai patit vreun coleg ? Multumesc anticipat
   
 2. Bunvali 1st Gear Member

  Înscris:
  1 Sep 2016
  Mesaje:
  1
  Salutare.
  Am o fabia 1.2htp,60cp si am constatat că nu imi funcționează AC-ul.
  Am verificat instalația si este ok:are freon, compresorul e ok,senzorul de presiune ok dar electricianul imi spune ca pe tester calculatorul mașinii nu vede presiunea din sistem si nu dă comanda sistemului sa pornească. A verificat inclusiv cablajul si e ok,zice ca problema s-ar putea sa fie din calculatorul mașinii.
  A mai pățit cineva,imi puteti da vreun sfat?
   
 3. Silvică 1st Gear Member

  Înscris:
  2 Feb 2020
  Mesaje:
  2
  Am o problema la aeratoare nu vine aer la picioare si nici in fata pe mijloc. Cand dau aer frontal sau picioare vine tot pe sus. Cine stie de ce? Am desfacut bordul frontal si are la buton reglare direcție aer un mic ventilator in! spate!?
   

Distribuie pagina asta