1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Primary User navigatie Kodiaq 2021

Discuție în 'Skoda Kodiaq' creată de Dragos Matei, 14 Apr 2025.

1. Dragos Matei 1st Gear Member

salutare dragilor! sunt relativ nou aici, desi am user mai demult.

mi-am luat si eu de curand o Skoda kodiaq din 2021 si nu reusesc deloc sa activez primary user. am cautat pe forum inainte sa deschid acest topic, da n-am gasit nimic relevant. masina este sh , din germania. e posibil ca vechiul proprietar sa nu se fii sters de undeva si eu sa nu pot sa o activez? la reprezentanta nu m-a lamurit nimeni, ca ei nu stiu....cu userii

am reusit sa fac 2 useri "locali" , si ma intreaba mereu masina daca vreau sda devin primary user. daca dau da, please wait...se invarte acolo...si dupa 1-2 min nu se intampla nimic..pot sa o iau de la capat....infinit loop :)

please help!

ms frumos de raspunsuri !

2. al bundy

al bundy Skoda Expert

Locație:
    Bucuresti
    Ai ambele chei ? Ai abonament platit ?

3. Dragos Matei 1st Gear Member

am ambele chei. legat de abonament nush ce si unde. mi-am facut cont pe tel la myskoda. da nu a cerut nimeni bani pt ceva.....

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare