1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Pot dauna aditivii pt curatarea injectoarelor?

Discuție în 'Intretinere' creată de Nimra, 9 Feb 2017.

 1. Nimra

  Nimra 1st Gear Member

  Înscris:
  28 Ian 2017
  Mesaje:
  1
  Locație:
  Resita
  Va salut!
  In cazul filtrelor de particule, pot dauna acesti aditivi?
  Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
   
 2. JurasikMan

  JurasikMan Skoda Expert

  Înscris:
  21 Sep 2009
  Mesaje:
  1.844
  Locație:
  Brasov
  Teoretic nu . Practic , filtrele de particule nu sunt o tehnologie foarte veche si nici foarte verificata . Gandeste-te asa: depunerile de pe injectoare sunt tot din carburant . Ori le arde cu carburantul la alimentare , ori dupa ce le curata de pe injectoare , tot in cilindru ard si tot pe evacuare ies . Aditivul in sine este tot un lichid cu caracteristici de carburant . El nu prea are ce sa dauneze , poate doar depunerile indepartate de pe injectoare dintrodata . Daca mai luam in calcul si purjarea periodica a filtrelor de particule , ar trebui sa nu exista probleme.
   

Distribuie pagina asta