1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Pierdere funcții asistență

Discuție în 'Skoda Kodiaq' creată de Cipxlz, 8 Noi 2024.

1. Cipxlz 1st Gear Member

Va salut!
    Am avut bateria deconectata câteva zile iar la montajul ei, bordul a devenit ca pomul de Crăciun, plin de erori, vreo 7 la număr, front assist, presiune pneuri, controlul stabilității, asistenta parcare, sistem start-stop..
    Credeți ca se poate rezolva din setări sau necesită service?
    Mulțumesc pentru eventualele sfaturi.
    Mașina este Skoda Kodiaq RS.

2. j.tibi

j.tibi Gold Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
    Salut,
    Mașinile astea nu sunt prea fericite fără baterie. Încearcă să mergi cu ea, posibil să "reînvețe" bateria. Mai poți încerca metoda din video
    Dacă nu merge, atunci service.
    Baftă!

3. Cipxlz 1st Gear Member

Mulțumesc pentru răspuns.
    Din fericire, și-a revenit după câțiva metri de mers după ce am scos-o din garaj, în seara aceasta.
    Ieri, după ce am repus bateria, nu o miscasem din loc.

j.tibi apreciază asta.

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare