1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Octavia Tour an 2007, TDI 1.9 PD AXR - opreste in mers

Discuție în 'Skoda Octavia' creată de Zoli B., 13 Feb 2020.

 1. Zoli B. 1st Gear Member

  Înscris:
  13 Feb 2020
  Mesaje:
  2
  Buna tuturor.
  Motorul din titlu cam de 2 saptamani a inceput sa se opreasca in mers. Circul cca. 1000 km/saptamana. Prima oara doar am simtit ca pierde din putere, dar a imediat a revenit la apasarea acceleratiei. Dupa o saptamana, in mers cam la 2000 de turatii pur si simplu a oprit in mers. A treia oara, azi dimineata am pornit la rece si am lasat la relanti, iar cam dupa 1 minut s-a oprit. In toate cazurile am luat contactul si a repornit la sfert de cheie, dupa care am parcurs sute de kilometri fara sa faca aceasta figura. Dupa repornire masina trage foarte bine. De regula masina porneste la un sfert de cheie indiferent ca e cald sau rece motorul, INSA foarte rar, dar se intampla sa invarte de cateva ori (3 secunde chiar) pana porneste. Masina nu scoate fum de nici un fel. De cand a aparut problema constat o crestere a consumului cu cca. 0.8-1 litru/100km. Mentionez ca alimentez la aceiasi statie MOL si parcurg aproximativ aceiasi ruta zilnic. Pe bord nu este nici un martor aprins.
  Din aceste informatii poate cineva estima de unde sa incep cautarile? Egr, filtre, conducte, pompa? A mai rezolvat cineva o asemenea problema? Multumesc.
   
 2. Universalis

  Universalis Bronze Member

  Înscris:
  21 Oct 2016
  Mesaje:
  269
  Zoli B. apreciază asta.
 3. Zoli B. 1st Gear Member

  Înscris:
  13 Feb 2020
  Mesaje:
  2
  Buna tuturor. Simptomele au continuat pana ieri cand s-a aprins check engine si simbolul de la bujii palpaia. Am mers la mecanic imediat. Problema a fost cauzata de "senzor management motor" (Engine speed sensor). Dupa mecanic toate simptomele indicau acest lucru, doar cresterea de consum se datoreaza strict pantofilor mei :)
  O zi faina tuturor!
   

Distribuie pagina asta