1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Nu pot intra in masina

Discuție în 'Skoda Fabia' creată de Ethoral, 17 Noi 2023.

1. Ethoral 1st Gear Member

Salut, am o fabia break din 2003. Butucul nu functioneaza (tocmai ce am cumparat acum 2 sapt un kit de reparatii butuc, dar n am apucat sa l repar). Masina o inchid/deschid din telecomanda.
    Am uitat ieri dimineata in priza o husa scaune cu incalzire si seara m am mai putut intra in masina, bateria fiind descarcata.
    Cum sa intru in masina?! Multumesc!

Ps: am inteles ca la grupul vag nu merge nici cu rigla, nici cu sfoara bagata la portiera

2. j.tibi

j.tibi Silver Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
    Salut,
    Poți să încerci cu o altă baterie încărcată, o conectezi cumva pe sub masină cu plusul la iesirea de la alternator, iar cu minusul pe o parte de caroserie. Baftă :)

3. Ethoral 1st Gear Member

Merci, am reusit acum doua ora. Am adus alta baterie, alimentand sub masina cum ai spus. Nu a mers pt ca telecomanda s a desincronizat. Am bagat o sarma pe la portiera, dar varianta asta n a mers din pacate, la modelul meu de skoda, daca e inchisa din telecomanda nu am reusit sa deschid (desi am reusit sa agat manerul). Am reusit gaurind butucul, scotandu l, deschizand cu o surubelnita, apoi sincronizand telecomanda. Se pune contactul, inchid din telecomanda si altcineva incuie cu cheia (surubelnita). Apoi apasam butonul telecomenzii pe deschis si invartim in timpul asta cheia in butuc pe deschis. Urmeaza sa cumpar butuc, pe care l voi adapta pt cheia mea

4. iulianp

iulianp Bronze Member

Locație:
    Bucuresti
    Salut. Nu te mai chinui cu butuc sh sau kituri de reparații. Te duci cu cheia la reprezentanță și faci butuc nou, la fabrică. Și ieși mult mai ieftin. Succes.

5. al bundy

al bundy Skoda Expert

Locație:
    Bucuresti
    nu-ti vine butuc nou, ci set intreg.

Little Big apreciază asta.
  6. iulianp

iulianp Bronze Member

Locație:
    Bucuresti
    Ce cuprinde setul?

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare