1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Nou pe forum, putin ajutor

Discuție în 'Skoda Fabia II' creată de Doriano89, 19 Aug 2024.

1. Doriano89 1st Gear Member

Salutare colegi posesori de Skoda. Vin si eu cu cateva intrebari pt voi, poate ma puteti ajuta:
    Am achiziționat o SKODA Fabia 2 din 2008 motor 1.6 bts benzină adusă din Olanda. De curând i-am făcut schimbul de ulei si filtre am scos din ea 2 l ulei, știu că motorul ăsta are 3,6 l și am completat doar cu 2 l crezând că nu a curs tot uleiul din motor și surpriză pe jojă nu mi indica ulei în motor am completat pana la 3,2 l de ulei și acum la verificare îmi arată pe joja peste maxim.
    Ce este de făcut și cum ar trebui să verific uleiul ca la carte?
    Unde este indicatorul de ulei în bord eu nu l-am găsit?
    Multumesc anticipat!

2. j.tibi

j.tibi Gold Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
    Salut,
    În mod normal mașina ta are nevoie de 3,6 litri ulei pentru un schimb - inclusiv uleiul din filtru (informații găsite pe internet). Când desfaci bușonul băii de ulei tot uleiul se scurge din motor, deci dacă tu ai scos 2 litri înseamnă că ea nu avea mai mult, cantitatea rămasă în motor prin ungerea pieselor este neglijabilă. Cantitatea de 3,2 litri nu ar trebui să fie peste maximul jojei, ci undeva spre minim. Îți recomand să mergi cu ea la un mecanic mai priceput, problema ta este greu de diagnosticat pe nevăzute.

Doriano89 apreciază asta.
  3. Bran Gratian 1st Gear Member

salutare ; a existat fabia wrs in 2016? cu motor de 1,2 , 90 cai? are volan , de wrs , uniutatea media la deschidere apare wrs...si as mai avea nevoie de ceva ajutor pentru verificari , altele decit cebia , carvertical , se pot obtine de unde?

4. j.tibi

j.tibi Gold Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
    Salut,
    Nu, nu a existat o variantă Skoda Fabia RS (sau vRS) în anul 2016. Producția modelului Fabia RS a fost oprită odată cu a doua generație (Mk2), care s-a fabricat până în anul 2014. În 2016 a existat a treia generație de Fabia (Mk3) care avea exact configurația de motor menționată de tine.

Little Big apreciază asta.
  5. Little Big

Little Big Esti prost? Citeaza ultimul mesaj postat!

Locație:
    Bucharest
    Dupa VIN afli tot..Dar mie imi da cu virgula..1.2 90 cp ...vrs..

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare