1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

My new Enyaq :)

Discuție în 'Skoda mea' creată de Ceoby, 23 Mai 2021.

Taguri:
 1. Ceoby 1st Gear Member

  Înscris:
  23 Mai 2021
  Mesaje:
  1
  Salut,
  Bine v-am găsit, după 25 de ani in care am avut mașini făcute doar de trio BMW, Audi, Mercedes, cu o mică excepție prima mea mașina, in ‘97 318 rechin tote au fost 5, A6, sau E, imi plac mașinile spațioase, elegante, confortabile.
  Și tocmai datorită acestor gusturi am ajuns la Skoda.
  Cochetam de ceva ani cu trecerea la electrice, am testat câte ceva si am rămas plăcut impresionat de Enyaq.
  Va spun sincer săptămâna asta am avut revizia la BMW, un 520d automat. După ce l-am ridicat mi se părea ca merge si mai bine, mai silențios, cum aluneca fără efort pe autostrada.
  Azi la doar 2 zile după Drive test cu ID 4 și Enyaq mi sa părut 5-ul outdated :(.
  Si da după test Drive am configurat mașina pe care mi-o doream și am dat avansul. Acum livrarea posibil prin August, Septembrie.
  Ce am luat, 60-ul pentru 8o livrarea era la anul. Culoarea artic, interiorul cel cu pielea negra, ceea ecologică cogniac nu i-a plăcut soției. Trapa panoramică, driver asist plus, clima trei zone, volan sport încălzit, încărcarea de 100kw, etc.
  Cu totul 50.300. Tot 50.000 am dat și pe bme acum trei ani :).
  In afara de mânerele cu care închizi ușile fata totul imi place, materiale plăcute , de buna calitate, mașina foarte legată, luminoasa, foarte buna vizibilitatea, plafonul Panoramic de 1000 de euro face toți banii.
  In Dublin, unde și locuiesc nu se mai dau credite la mașini electrice, sau terminat subvențiile dar motorina e 1.5€ și se zvonește ca se va mai scumpi, taxa dioxid. Un kw noaptea acasă pt mașina este 0,08€, deja aici 1-0 pt electrice.
  Stau la bloc dar am loc de parcare , am cerut deja instalarea unui încărcător, sa vedem dacă se poate pune unul de 7 kw sau de 11.
  Abia așteptam liberarea.
  PS am ales SUV și pentru spațiu, vine barza la iarna, avem doi căței, deja ne înghesuiam.
  Ma gândeam la un 5 estate sau SUV. Dar X3-ul electric nu merita banii.
  Poza e din timpul Drive-test
   
 2. j.tibi

  j.tibi Silver Member

  Înscris:
  24 Sep 2019
  Mesaje:
  305
  Locație:
  Miercurea Ciuc
  Bine ai venit printre noi!
  Așteptă poze cu noua Enyaq, când o vei primi :)
   

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare