1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Motorizare 1.0 TSI

Discuție în 'Skoda Scala' creată de Adi Z, 13 Iun 2019.

1. Capone26

Capone26 4th Gear Member

Locație:
    Alba Iulia
    Revin cu info despre eroarea S.O.S. Am fost chemat de către dealer sa mi se schimbe OCU unit (online comunication unit). Căutând pe online, am văzut ca la englezi exista recall pt aceasta unitate. Vedem în timp dacă s a rezolvat. Am deja 5 întrări în service pe tema asta, sper ca ultima.

2. j.tibi

j.tibi Silver Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
    Sunt curios dacă se va rezolva. Eu nu am ajuns la nici un rezultat cu dealer-ul, deoarece niciodată nu am ajuns cu eroarea activă la ei, iar ei vor să vadă neapărat eroarea :keule:

3. Capone26

Capone26 4th Gear Member

Locație:
    Alba Iulia
    Ai mei au renunțat la ideea de a merge cu ea activa, deși la a2a întrare era activa. Cred ca faptul ca era deschis dosarul de garanție de multa vreme i a motivat sa preseze importatorul sa le dea o soluție, nu ei au decis sa schimbe piesele astea, care sunt o roaba de bani sunt sigur.

4. Capone26

Capone26 4th Gear Member

Locație:
    Alba Iulia
    Update: problema cu S.O. S continua, sunt programat pentru a șasea intrare în service.

5. Andreas08 1st Gear Member

Salutare,

Azi mi s-a intamplat o ciudatenie.
    Am deschis masina din telecomanda si am deschis usa din spate sa pun ceva pe bancheta. Dupa aproximativ 30 de secunde avariile au inceput sa functioneze fara sa ating butonul de avarii.

Model: Skoda Scala

A mai patit cineva? Care este oare cauza?

6. Eusebiu 1st Gear Member

Sa o stapanesti sanatos ! Am si eu o scala ,din pacate mi-a sarit un caine in fata si am spart grilele ,proiector si un far cu rechi rupte . Iar despre navigatie ,pentru RO, numai cu android . In rest masina este foarye buna si consum undeva la 4,5 -5,5 ,nai bine .

7. pss

pss 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    nu se schimba ledurile, se schimba tot farul cu tot, e DOAR 1000euro un far :)))

8. Little Big

Little Big Esti prost? Citeaza ultimul mesaj postat!

Locație:
    Bucharest
    sunt firme ce schimba banda led.

9. Johnao79 1st Gear Member

salutare; de luna viitoare voi utiliza si eu o skoda scala, destul de bine echipata DAR cu un motor care ma cam pune pe ganduri: 1.0 TSI 95 CP; nu doar cutia in 5 trepte deranjeaza dar cifrele arata f rau; ma gandesc ca un tuning ar putea fi o solutie cat de cat ok, un plus de 20 CP/ 40 Nm minim ar fi rezonabil si inteleg ca posibil; a facut cineva? sau recomandati pe cineva care face soft tuning de calitate? multumesc!

10. j.tibi

j.tibi Silver Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
    Salut,
    Motorizarea și cutia cu 5 trepte mi se pare puțin pentru Scala, configurația asta fiind potrivită (eventual) pentru Fabia. Despre tuning sunt păreri pro și contra, fircare va spune altceva. Eu personal nu aș face tuning la un motor motor de drujbă, cei 95 CP fiind suficienți pentru un motor de 1 litru. Să mai iei în considerare și faptul că în urma tuningului poți pierde garanția.

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare