1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Motorizare 1.0 95 CP KAMIQ

Discuție în 'Skoda Kamiq' creată de Alexandru1983, 7 Feb 2021.

1. Alexandru1983 1st Gear Member

Buna seara!
    Va rog sa ma ajutati cu o parere la motorizarea de 1.0 95 CP Kamiq. Se merita ? Si ce consum ar avea acest tip de motorizare.
    Intentinez sa achizitionez una si ma cam " sperie" putin acest motor, cu doar 95 CP. Precizez ca inca nu am facut un test drive cu aceasta masina.
    Va multumesc

2. Zaboss 2nd Gear Member

De ce te sperie? Kamiq e o Fabie supraînălțată, e un motor suficient.

3. j.tibi

j.tibi Silver Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
    Cred că în primul rând ar trebui să o încerci, fă un test drive și vezi cum se comportă. Normal 95 CP ajung pentu a mașină de gabaritul Kamiq-ului, dar totul este subiectiv, depinde de ce vrei tu de la o mașină.
    Eu sunt mulțumit de motorul de 1.0 115 CP de la Scala mea.

4. pss

pss 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
  5. Jay333

Jay333 1st Gear Member

Si eu care credeam ca doar mi se pare ca se lasa spatarul scaunului.
    Iar display-ul de la bolero cam flicare din cand in cand ca un telefon care nu se poate hotari asupra reglajului luminozitatii.

6. ciolan

ciolan 3rd Gear Member

Eu n-as avea incredere in ce spun bombardierii aia. Titlu de clickbait si nicio defectiune prezentata in 50 de minute, doar vorbesc rahat in mare si habar nu au ce fac sistemele de pe masina.

Omul clar a avut probleme cu infotainmentul si spatarul, dar in mare par sa fie problema de reprezentanta/service.

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare