1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Montare modul închidere centralizată

Discuție în 'Skoda Fabia II' creată de Cosmin Cristea, 7 Mai 2020.

 1. Cosmin Cristea 1st Gear Member

  Înscris:
  2 Iun 2019
  Mesaje:
  7
  Buna ziua! Am achiziționat un astfel de modul https://m.emag.ro/set-modul-inchide...h&X-MB=0&X-Search-Action=view#reviews-section . Nu mă pricep la montat, așa că mă voi duce la un electrician auto. Știți cumva unde se montează acest modul? In portiera cumva ? Cam cat ar costa montarea la un electrician. Încă ceva. Mi am pus în plan să transfer chip-ul de pe fosta cheie care nu avea telecomanda, la noua cheie, însă nu știu unde as putea face asta. Nu pare prea spațioasă și mi-e frica sa nu cada chip-ul. O sa atașez și o poza cu cheia pe dinăuntru.
   
 2. Little Big

  Little Big Moderator

  Înscris:
  10 Noi 2009
  Mesaje:
  1.874
  Locație:
  Bucharest
  Vezi cum te joci tu cu cipul ala ca poate nu mai pornesti masina.

  Apeleaza la cei ce fac chei auto!
   
  Ultima editare: 7 Mai 2020

Distribuie pagina asta