1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Modul bluethooth

Discuție în 'Skoda Octavia II' creată de sorrin78, 2 Iun 2020.

 1. sorrin78

  sorrin78 1st Gear Member

  Înscris:
  2 Iun 2020
  Mesaje:
  2
  Locație:
  Suceava
  Buna ziua....As avea nevoie de ajutorul vostru...am o Octavia II, facelift, 2010, cu navigație RNS510...avea modul pe ea 5N, cu B la final, iar apoi am incercat cu un 3C8, fără litera la final, dar nu am reusit sa ma conectez cu un Samsung A40...
  Ce as putea sa fac?
  Multumesc frumos
   
 2. deejaystar 1st Gear Member

  Înscris:
  1 Noi 2015
  Mesaje:
  14
  In primul rand, conectarea se face, prima cel putin, cu motorul pornit. Setezi telefonul sa caute dispozitive prin bluetooth, apoi pornesti motorul si player-ul. Astepti, il va gasi, de aici te descurci. Cel putin in cazul meu, nu exista alta procedura.
   
 3. sorrin78

  sorrin78 1st Gear Member

  Înscris:
  2 Iun 2020
  Mesaje:
  2
  Locație:
  Suceava
  Rezolvat....multumesc frumos
  După ce am schimbat modulul...acum am 2 în plus
   

Distribuie pagina asta