1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Modificare marime font in infotainment cu ODBeleven sau VCDS

Discuție în 'Skoda Superb' creată de ovidiu2die4, 9 Ian 2020.

 1. ovidiu2die4 1st Gear Member

  Înscris:
  24 Sep 2014
  Mesaje:
  12
  Salutare. Detin o Skoda Superb 2.0 TDI DSG 150 HP combi achizitionata in mai 2019, varianta Ambition, dar cu diferite imbunatatiri de la Style, dar fara navigatie. As vrea sa stiu daca a reusit cineva sau daca s-ar putea modifica marimea fonturilor cu care sunt afisate in Infotainment piesele redate prin card SD sau stick UBS, deoarece, cel putin in cazul numelui piesei, incap aproximativ 15 caractere, dupa care afiseaza trei puncte (...). Ma refer la fisierele care au ID3 tag, unde pe primul rand este afisat titlul piesei, pe al doilea numele trupei, iar pe al treilea titlul albumului.
  Sau daca se poate face ceva prin care titlul piesei sa fie trecut pe doua randuri, nu doar pe primul, mutand totodata si celelalte informatii mai jos, pentru ca ar fi loc destul pana la butoanele de back, play, forward, etc...
  Multumesc. IMG_20200109_110312.jpg
   
 2. ovidiu2die4 1st Gear Member

  Înscris:
  24 Sep 2014
  Mesaje:
  12
  Nimeni cu un raspuns?
   

Distribuie pagina asta