1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Martor bujii incandescente - intermitent

Discuție în 'Skoda Octavia II' creată de cristianrb, 9 Apr 2014.

 1. Roman Gabi 1st Gear Member

  Înscris:
  4 Oct 2018
  Mesaje:
  4
  SALUT inseamna ca ai probleme la Egr si clapeta de admisie... din aceasta cauza motorul nu isi poate face recilcularea gazelor si atunci masina consuma mai mult si infunda filtrul de particule asta daca il mai ai... ! DATI-LE JOS SI CURATI-LE DACA IS INFUNDATE DACA CUMVA TI-S DEFECTE SCHIMBA-LE... asemenea am patit si eu si mi-am inlocuit si EGR si si Clapeta admisie .. mi-am pus noi ca sa nu mai am treaba veci cu ele ... precizez motorul trage la fel si totul e ok pt ca egr ramane blocat pe deschis ... insa recilcularea gazelor nu o va face corect...
   
  Ultima editare de un moderator: 22 Ian 2019
 2. MCD

  MCD 1st Gear Member

  Înscris:
  24 Iul 2016
  Mesaje:
  1
  Locație:
  Timișoara
  Salut ai rezolvat problema?

  Salut! Dar la mine se aude și un țăcănit la motor
   
  Ultima editare de un moderator: 28 Iul 2019
 3. cosmindjm 1st Gear Member

  Înscris:
  26 Iun 2017
  Mesaje:
  5
  Locație:
  Bucuresti
  Salutare, am rezolvat (dupa ce mi-a stricat concediul). La mine s-a rezolvat cu rectificarea injectoarelor, din cauza bateriei mi-a ars bobinele la doua injectoare ( injector 3), am schimbat si bateria. Acum depinde de la caz la caz, vad ca aceleasi simptome pot fi cauze diferite..multa bafta!
   
 4. al bundy

  al bundy Skoda Expert

  Înscris:
  28 Aug 2010
  Mesaje:
  1.298
  Locație:
  Bucuresti
  cum sa se arda bobinele de la baterie ?
   
 5. cosmindjm 1st Gear Member

  Înscris:
  26 Iun 2017
  Mesaje:
  5
  Locație:
  Bucuresti
  la concluzia asta s.a ajuns, montat 2 injectoare, ambele acelasi defect (( bobina arsa). La masurarea bateriei am constatat ca nu corespunde tehnic, era si curs din ea..plus de asta, aveam o baterie de 55mA pe motor 1.6 tdi..am pus de 72mA.
  La concluzia cu bateria au ajuns cei de la service, dupa ce au avut aceeasi problema cu inca cateva motoare cu probleme la baterie.
   
 6. al bundy

  al bundy Skoda Expert

  Înscris:
  28 Aug 2010
  Mesaje:
  1.298
  Locație:
  Bucuresti
  cu baterie de 72mA nu ai cum porni masina, nici macar sa aprinzi un bec.
  injectoarele montate au fost noi?
   
 7. cosmindjm 1st Gear Member

  Înscris:
  26 Iun 2017
  Mesaje:
  5
  Locație:
  Bucuresti
  72Ah. Scuze, am scris gresit. Nu, nu au fost noi. Este posibil ca bateria sa duca la distrugerea bobinelor injectoarelor?
   
 8. Pintiliosul

  Pintiliosul Gold Member

  Înscris:
  30 Aug 2017
  Mesaje:
  678
  Locație:
  Baia Mare
  cosmindjm
  Nu am auzit de asa ceva. Dar exista o posibilitate totusi. Daca bateria a avut fisuri in placi (de ex. in urma unui soc mecanic) tensiunea poate creste la bornele acesteia la o valoare muuult peste 14,00 Vcc. Am vazut baterie care avea la borne tensiune de 18,60 Vcc din cauza fisurarii placilor. Se creeaza inca una, doua sau mai multe celule in acest mod determinand cresterea semnificativa a tensiunii. Dar nu stiu cat curent poate descarca o astfel de baterie incat sa arda bobina injectorului?
  Apropo, mare atentie cu mAh si Ah. Am ras bine.
   
 9. PericleG 1st Gear Member

  Înscris:
  7 Iul 2019
  Mesaje:
  1
  Salut. Ai rezolvat ceva cu problema ta? Azi mi s-a aprins SI mie martorul intermitent de bujii, fara vreo o problema de mers al motorului. Asta după ce ieri mi a apărut preț de câteva minute(3-4) filtrul de particule.
   

Distribuie pagina asta