1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Manuale Skoda Octavia I II III IV Superb Fabia etc...

Discuție în 'Manuale' creată de k_cristi87, 2 Apr 2008.

1. Denver 1st Gear Member

NU CITA ULTIMUL MESAJ!
    Salut,
    Verifica aici.

Ultima editare de un moderator: 6 Ian 2021
  2. maryus_78 1st Gear Member

de pe aplicatia my skoda

3. xps 1st Gear Member

Am rezolvat de pe link-ul indicat de @Denver. Multumesc !

4. marius tinteanu 1st Gear Member

Buna skodisti,va rog, daca are cineva un manual in romana despre Skoda Octavia Scout 4x4 din 2012. MULTUMESC.

Ultima editare de un moderator: 25 Aug 2021
  5. adi 13

adi 13 1st Gear Member

Locație:
    oradea
    Buna seara , va rog sa ma ajutati cu un manual de reparatii pt fabiuta mea, 1.6 tdi 105 cp cod motor cayc.
    Va multumesc anticipat.

6. mosu 1st Gear Member

Salut ....vin si eu cu o problema si totodata cu o rugaminte. Am problema cu semnal stanga fata la o skoda 2 2006 benzina 1.6, cand merge cand nu ,as dori daca are cineva schema electrica sa nu desfac tot . Va multumesc si numai drumuri bune.

7. Alin B 1st Gear Member

Locație:
    Bruxelles
    Salut!

Aveti cumva un document oficial care descrie intervalele de service la Skoda Superb hibrida? L-am cerut la dealer si mi-a zis ca nu exista asa ceva. La masinile anterioare am avut intotdeauna informatia asta.

Multumesc mult,
    Alin

8. j.tibi

j.tibi Gold Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
    Singura informație pe care o poți afla (din infotainment-ul mașinii) este numărul de zile / kilometri rămași până la următoarea inspecție.
    În utimii ani Skoda nu mai dă nici o descriere despe intervale de service sau ce componente se schimbă la un anumit număr de kilometri, ci se ascund după cartea de service electronică. Această carte de service este și va rămâne un mister pentru muritoriii de rând care au cumpărat o Skoda :confused:

Little Big apreciază asta.
  9. bodyman72

bodyman72 1st Gear Member

Salut fani Skoda,caut de ceva timp...dar nu gasesc...ma intereseaza un manual de reparatii(in romana sau engleza) pentru Skoda Octavia 2 ,2008,1.8 benzina,cod motor bzb.Multumesc.

10. j.tibi

j.tibi Gold Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
  11. Ca.Bucsa 1st Gear Member

Vin la voi cu o rugaminte. Are cineva Manualul cu Schemele Electrice pt. Skoda Octavia 2 cod motor BMM?

Link-ul de mai sus nu il pot accesa. (https://cardiagn.com/)

Va multumesc anticipat!

12. j.tibi

j.tibi Gold Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
    Salut,
    Mai insistă cu linkul, este accesibil. Cel mai probabil că nu-l poți accesa deoarece utilizezi un Adblocker, iar pagina nu acceptă.

13. Ca.Bucsa 1st Gear Member

Din nefericire nu am reusit.
    Am incercat si cu alt browser. Atat Chrome cat si Edge (fara add blocker) nu incarca documentul.
    In ultima instanta am fost blocat cred ca de la prea multe incercari...

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare