1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Manuale Skoda Octavia I II III IV Superb Fabia etc...

Discuție în 'Manuale' creată de k_cristi87, 2 Apr 2008.

1. CONSTANTIN ANDREI 1st Gear Member

NU CITA ULTIMUL MESAJ!
    Multumesc pt.ajutor....inca nu am gasit exact pt .1.8T

Ultima editare de un moderator: 30 Apr 2018
  2. Bogdan Mihailescu 1st Gear Member

Salutari,
    Ma poate ajuta cineva cu un manual de reparatii (romana sau engleza) pt Skoda Octavia Tour (2008) 1.9 TDI (AXR), 74 KW (101 CP) ? Mentionez ca deja am puricat forumul si linkurile si nu am gasit...
    Mailul meu este bogdanmihailescu2001@yahoo.com

Multumesc

3. melfiki1 1st Gear Member

Salut, am si eu o skoda Octavia 2 1Z, motor 1.9 TDI 105 cp (an 2004), m-ar interesa manualul masinii...cel cu lista codurilor originale (trebuie sa schimb acum discurile de frana pe spate si nu stiu de cat sa iau grosimea discului de 10 sau de 12...) !!

4. Alex Savulescu 1st Gear Member

Buna ziua,

Ma poate ajuta cineva cu manualul de service pentru o Skoda Octavia 3 Scout 2.0 TDI 184 Hp DSG , ce anterioara face lift ?

Multumesc

5. Rajka Cosmin 1st Gear Member

Locație:
    Buzau
    Salut! Si eu sunt nou pe forum. Daca ai , imi trebuie si mie manualul de utilizare in engleza sau romana de la Skoda Octavia II 1Z, An fabricatie 05.06.2006, motor 1.6 benzina MPI. Mentionez ca nu am nici manual nici ghid de service, nimic. Decat facturile de la service-urile unde ss-au facut reparatiile. Multumesc anticipat!

Mail-ul meu este cosminrajka@gmail.com. Multumesc mult!

Ultima editare de un moderator: 23 Ian 2019
  6. Alex Savulescu 1st Gear Member

Se intampla sa ai si manualele de service pentru Octavia Scout 2017 2.0 TDI 184 Hp cea anterioara face lift ?
    Adresa mea de mail este alex.savulescu@yahoo.com

Multumesc

7. Azaelbelzebub 1st Gear Member

Salut. Cineva ma poate ajuta si pe mine cu un manual de service pentru un Octavia 2.0 Tdi Vrs an 2007. Multumesc.
    Muszkalevente@gmail.com

8. VVV

VVV 1st Gear Member

Locație:
    Allunis. Prahova
    Mă poate ajuta cineva cu un manual de reparatii in limba romana pentru o Skoda Octavia 1 1,9tdi 2001. 81kw motor ASV mulțumesc dacă se poate PDF

9. ISerban 1st Gear Member

Salut. Un manual tehnica pentru Skoda Superb 2 (2010) are cineva? Engleza sau romana.

10. VVV

VVV 1st Gear Member

Locație:
    Allunis. Prahova
  11. Deathless 1st Gear Member

Va salut. Nu gasesc pe nicaieri plan de service pentru skoda octavia tour 1U2. Am avut manualul la un moment, dar l-am pierdut. Multumesc!

12. walter.scout 1st Gear Member

Are cineva manualul pentru octavia 3 scout 184hp dsg din 2015 model 5e?

13. Roșu Vasile 1st Gear Member

As dori și eu un manual limba română pt. Octavia 2 facelift 2009, 1,8tsi mail jeffdana2005@gmail.com. Mulțumesc mult

14. Little Big

Little Big Esti prost? Citeaza ultimul mesaj postat!

Locație:
    Bucharest
    Ai cautat pe google sau skoda.ro?

Roșu Vasile apreciază asta.
  15. Roșu Vasile 1st Gear Member

Mersi de sugestie, am reușit cu vărul GOOGLE.

Ultima editare de un moderator: 29 Oct 2019
  16. Legio Noire 1st Gear Member

Buna ziua. As dori si eu sa stiu la ce interval se schimba distributia la Skoda Superb 2.0 TDI DSG din 2011, cod motor CFGB. Pe net am tot gasit ca la 210000 sau 180000 km sau la 10 ani, insa vreau sa vad o poza din manual care spune lucrul asta, scris undeva negru pe alb in documentatia oficiala a producatorului. Ma poate ajuta cineva cu informatia asta, eventual cu o poza din manual sau un link, ceva? Multumesc anticipat.

17. Pintiliosul

Pintiliosul Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    Legio Noire
    Prima data: Bine ai venit alaturi de noi!
    Ca sa ai certitudine inlocuieste distributia si stai linistit. Nu e o avere si poti s-o faci chiar singur, daca ai cat de cat abilitati si cca. 3-4 ore la dispozitie. Oricum ceea ce ai gasit pe net e valabil NUMAI pentru kitul de distributie cu care a venit masina din fabrica!!! Orice kit vei achizitiona nu va tine cat cel original de pe masina. din pacate pentru noi, utilizatorii.

18. Legio Noire 1st Gear Member

NU CITA ultimul mesaj!

Multumesc pentru raspuns! Am facut distributia cu piese originale si am schimbat tot (kit distributie, pompa apa, role intinzatoare + curea alternator + radiator de aer conditionat care avea o fisura si pierdea pe acolo), chiar daca limita de km nu era atinsa (masina avea 139k la momentul schimbului). Autodata spune ca urmatoarea data cand va trebui sa schimb distributia e la 180k. Vorbim de o Skoda Superb 2011 (aug 2011, deci RAR-ul o vede ca 2012), 2.0 TDI DSG, 170 cai cu 140k km acum.) Eu zic ca si daca o schimb la 300k data viitoare, adica peste 160k km suntem in siguranta.

Ultima editare de un moderator: 22 Sep 2020
  19. Cristi123 1st Gear Member

are cineva manualul pt 1u5 combi 1.6 16v AVU, va rog? am nevoie ca sa schimb setul de chiuloasa

in romana

20. xps 1st Gear Member

De unde pot descarca manualul de utilizare in limba romana - SKODA OCTAVIA 4 ?Multumesc !

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare