1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Legare camera auto la panou sigurante

Discuție în 'Skoda Octavia II' creată de Mihai.IMC, 15 Ian 2020.

 1. Mihai.IMC 1st Gear Member

  Înscris:
  15 Ian 2020
  Mesaje:
  1
  Urmeaza sa dau comanda de o camera auto.
  Am nevoie de ajutorul vostru cu o informatie. O sa iau si kitul de legat la panoul de sigurante al masinii. Trebuie sa il leg in 2 locuri, o siguranta ce primeste curent doar pe contact si o siguranta ce primeste continuu curent.
  Pentru cea pe contact o voi lega la siguranta pentru stergatorul lunetei (nr. 18 daca nu ma insel)
  Pentru cea alimentata permanent am doua variante (fara sa ma ating de cele importante (airbag, clima etc.)):
  1. siguranta mini pentru socket-ul de diagnoza si comutatorul de lumini (nr. 13). In acest caz pot comanda tot ce trebuie de la viofo pentru ca ei au doar adaptoare pentru sigurante mini.
  2. siguranta normala pentru bricheta auto (nr. 24). In acest caz trebuie sa caut in alta parte adaptor pentru sigurante normale pentru ca pe site-ul viofo nu exista asa ceva.

  Credeti ca e vreo problema daca aleg varianta mai simpla, adica sa leg la mufa de diagnoza?

  Masina e O2 FL,1.6 TDI - 2012
   

Distribuie pagina asta