1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Led camera marsarier

Discuție în 'Skoda Octavia II' creată de SKODABT16, 4 Noi 2019.

 1. SKODABT16

  SKODABT16 1st Gear Member

  Înscris:
  19 Mai 2018
  Mesaje:
  8
  Locație:
  Copenhagen
  Buna ziua, am o problema cu led-ul de la camera marsarier ce sta aprins mereu la masina cand pun contactul si mai rau, de cand acesta sta aprins , nu mai merge pozitia spate stanga. Am schimbat becuri , am pus osram , am pus philips crezand ca sunt arse dar degeaba . Cand pun contact se aprind circa 2 secunde si se sting, apoi se aprinde ledul camera si asa ramane . Nu am montat eu camera , asa am luat masina , nu am idee de unde e conectat led-ul pentru ca navigatia e oprita si el tot merge . Multumesc
   
 2. al bundy

  al bundy Skoda Expert

  Înscris:
  28 Aug 2010
  Mesaje:
  1.346
  Locație:
  Bucuresti
  desfa si vezi unde duc firele.
   

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare