1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Karoq 1.5 tsi

Discuție în 'Skoda mea' creată de dragos_c, 25 Mar 2024.

1. dragos_c 1st Gear Member

Locație:
    Iasi
    Bună ziua
    După ce am văzut mai multe modele de mașini m-am hotărât asupra unui Karoq 1.5 tsi dsg selecționer gri steel cu ceva dotări extra cum ar fi piele întoarsă, camere 360* cu virtual cockpit, matrix, volan și scaune încălzite, kessy, trapa nu ca nu ma interesează. De acum trebuie să aștept vreo patru luni să vină. Sper să fiu mulțumit de alegerea făcută și să mă țină Dumnezeu sănătos să o pot plăti. Voi ați mai pune ceva care poate nu mi-a trecut mie prin cap?

2. dragos_c 1st Gear Member

Locație:
    Iasi
    Am reușit să iau mașina de la dealer săptămâna trecută am făcut câteva drumuri foarte comodă eu nu sunt fan suv nu mă așteptam să îmi placă așa de mult. M-am întors de la B la Bacău cu un consum de 6.4 în oraș consumă 10%-12%. Atașează și câteva poze. Astăzi merg până la Lacul Roșu să vedem cum se cumporta.

j.tibi apreciază asta.
  3. Little Big

Little Big Esti prost? Citeaza ultimul mesaj postat!

Locație:
    Bucharest
    Frumoasa culoare!Drumuri bune fara incidente!

4. dragos_c 1st Gear Member

Locație:
    Iasi
    Merci am fost Bacău - Lacul Roșu - Bacău oprire la neamuri în Bicazul Ardelean întors cu un consum de 5,4%. Mers lejer ca era cam aglomerat cel puțin la dus la întors radare. Mașina foarte confortabilă nu mă așteptam.

Little Big apreciază asta.
  5. dragos_c 1st Gear Member

Locație:
    Iasi
    Am mers astăzi la Slănic Moldova cu un consum de 6,5% mașina foarte confortabilă am mers pe ploaie am mers puțin cu scaunele încălzite cu parbrizul încălzit mai mult momentan mă declar mulțumit.

6. Little Big

Little Big Esti prost? Citeaza ultimul mesaj postat!

Locație:
    Bucharest
    Friguros mai ești!:)

7. dragos_c 1st Gear Member

Locație:
    Iasi
    Plouase și m-a udat ploaia în Târgu Ocna și am ales încălzirea ca să mă usuc în rest numai de bine

Little Big apreciază asta.
  8. Leonidas 1st Gear Member

Bună Dragoș. Și eu sunt din BC și am luat Karoq in aceeași perioadă cu tine. Poate reușim să ne strângem mai mulți și să discutăm cum se comportă mașinuțele. Acum am intrat pe grup, citesc probleme de mă doare capul. Sperăm să fie feriți! Te salut!

9. dragos_c 1st Gear Member

Locație:
    Iasi
    Eu nu am citit ca să nu-mi fac griji dacă vrei să ne intilnim sa venim cu mașinile nu este nici o problemă.

Să știi la cat m-am plimbat cu mașina eu sunt foarte încântat de mașină faruri, scaune etc

Ultima editare de un moderator: 3 Sep 2024
    Leonidas apreciază asta.
  10. Leonidas 1st Gear Member

I-am făcut probe acum 2 luni, la Chișinău. Am plâns pe ce drumuri am ajuns. Și eu și Karoq ul. Când m-am întors, am venit pe la Iași, noi avem cât de cât drumuri ok. In acest weekend merg la Moeciu și abia aștept să ajung și să merg cu ea. Am doar 3K km. Peste 2 săptămâni sunt în oraș și poate le punem face-to-face la un suc. Numai bine!

dragos_c apreciază asta.
  11. dragos_c 1st Gear Member

Locație:
    Iasi
    NU CITA ULTIMUL MESAJ!

cum să nu ne vedem cu cea mai mare plăcere.

Ultima editare de un moderator: 3 Sep 2024

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare