1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Jurnal: Skoda Octavia Elegance TDI 2004

Discuție în 'Jurnal de bord Skoda' creată de english dog, 5 Noi 2010.

1. english dog

english dog 2nd Gear Member

Locație:
    Iasi
    Update:

-schimbat furtunasul ala minune pret 75 lei,am fost sfatuit sa il montez pe cel vechi dar cu ceva silicon dar am preferat inlocuirea cu unul nou,daca va recidiva am sa incerc si varianta cu siliconu'.

-am remontat capitonajul de sub capota inlocuind clemele alea de plastic cu altele luate de la dezmembrari cu 1 leu bucata X 10 (tot mai sta un pic lasat in colturi dar nu am ce sa-i mai fac decat unu' nou,pentru moment e bun si asta.

-Am facut 2000 km in concediu :superman: ,Iasi-Constanta-Varna-Nisipurile de Aur;Nisipurile de Aur-A1 Bucuresti-A2 Pitesti-Curtea de Arges-Transfagarasean-Fagaras-Brasov-...-Iasi cu 460 Lei(trei alimentari 245+150+60 lei)....consum mediu 4,3%

-schimbat rulment dreapta spate 160 lei (nu mai stiu marca si nici poze n-am facut)+ 40 lei manopera- a trebuit pus flexul pentru ca a ramas jumatate de rulment pe fuzeta la extragere.

Numai bine la toata lumea :icon_thumright: .

Scuze de dublu post dar am gasit jante pe 17 la 150 euro pentru vara iar cele originale sa le las pentru iarna.Nu stiu cum se comporta jantele pe 17 ..si asa masina e destul de rigida.
    Pareri pro/contra daca aveti sunt binevenite.

Ultima editare de un moderator: 20 Oct 2011
  2. english dog

Locație:
    Iasi
    Jantele de vara raman pe anul viitor :), deocamdata am montat "opincile" de iarna care le am de anul trecut - cost 66 ron - montat,echilibrat si snur in loc de cuiul pe care il aveam in unul :icon_thumright: .
    Sa vina Mos Craciun :) .

3. MMM

MMM Bronze Member

Locație:
    Bot'şăni
    Deja? Ce temperaturi ai acolo? Constant sub 4 grade Celsius? :rtfm:
    Cred că te-ai grăbit şi se vor uza mai repede... :(

4. english dog

Locație:
    Iasi
    :) N-am vrut sa ma las pina in ultima zi pentru ca de la 1 noiembrie sunt obligatorii iar la vulcanizari in Iasi se fac cozi infernale. Cauciucurile astea oricum erau "de sacrificiu" pt. ca am mers cu ele pina in august,l-am dat jos cind am plecat in concediu si le-am pus pe cele de vara (Dunlop).Ideea era ca am sa-mi iau alte opinci de iarna (sh-ca noi nu erau aprobate in buget ;) ) dar cind am vazut ce stifturi vand astia am preferat sa le pun inapoi pe ale mele care inca mai au viata-daca nu se vor comporta bine...mai vedem :racer: .
    Cu stima.

5. IliePop 2nd Gear Member

legea asta ca de la 1 noiembrie sunt obligatorii cauciucurile de iarna ne-a dat complet peste cap.

6. english dog

Locație:
    Iasi
    Continui lista de la primul post cu ceva mai ambitios :) :
    Am achizitionat un interior de piele cu incalzire in scaune si airbaguri laterale (care nu ma interesau). Masina donatoare este un Golf IV 2001 dintr-un parc de dezmembrari.
    Ce am cumparat:
    -scaunele fata -incalzite si cu airbag,
    -bancheta si spatar rabatabile,
    -cotiera,
    -4 tetiere,
    -comutatoare incalzire in scaune(nu cred ca le pot folosi ca au un colt rotunjit deci tre' sa caut butoane de skoda)
    -mufele tata la scaunele fata.
    Restul nu m-au interesat ca nu se potrivesc - pret 600 lei si un drum de 160 km.

Acum ele se afla la intrarea din spate a casei,sunt curatate si asteapta sa fie montate dar cum azi e Duminica,maine e Intrarea Maicii Domnului in Biserica si marti lucrez asa ca vor ramane probabil pe miercuri sau joi :(.
    Sunt nerabdator sa le montez desi stiu ca pentru efect maxim :D trebuie sa imbrac si panza de pe portiere in piele crem - dar asta alta data.
    Poze: doua cu donatoarea si doua cu achizitia-scuze de calitatea pozelor.

Sper ca nu v-am plictisit cu postul meu lung.
    O seara buna si va tin la curent ;) .

7. Doragon

Doragon Skoda Expert

Locație:
    bucuresti
    frumos interior imi place;)

8. english dog

Locație:
    Iasi
    Multumesc frumos :) .
    Am sa revin cu poze cu interiorul montat, deocamdata caut butoane originale de incalzire in scaune :search: .
    O seara buna.

9. Doragon

Doragon Skoda Expert

Locație:
    bucuresti
    pai butoanele nu le ai in extremitati? adica cel de la pasager sa fie cat mai in dreapta si invers?

10. english dog

Locație:
    Iasi
    Nu am butoanele deloc.
    Bordul meu e cel din poza de mai jos iar butoanele care le am sunt cele din mana mea care sunt rotunjite la colturi si nu s-ar vedea bine plus ca am impresia ca au lumina rosie pentru ca le-am cumparat cu interiorul de Golf 4.
    In poza a doua un exemplu de bord de G4.
    Cele din poza de mai sus sunt butoanele originale de Octavia si am postat-o ca exemplu pentru ceea ce caut :thumbs-up: .

Late edit: Am gasit butoanele de Octavia originale la dezmembrari -pret 15 lei. Va trebui sa sun maine ca inchideau.
    O seara buna.

Ultima editare: 21 Noi 2011
  11. Doragon

Doragon Skoda Expert

Locație:
    bucuresti
    pai atunci ia pentru octavia si vin perfect la margini de tot ;)

12. english dog

Locație:
    Iasi
    Am montat interiorul si sunt foarte multumit de rezultat :) .

Mai intai au fost curatate scaunele si bancheta.Am folosit:
    -burete, laveta si apa calduta,dupa ce s-au uscat
    -o crema Cillit de curatat
    -doua tuburi de lapte demachiant Doina :)
    -crema hidratanta de piele

Montajul mi-a luat aproximativ 2 ore deoarece am curatat si toata mocheta si toate locurile greu de ajuns - dupa ce am scos tot afara .
    In mod normal nu ar lua mai mult de jumatate de ora cel mult 45 minute.

Intentionez sa-l scot din nou la anu' si sa-l dau la o firma care vopseste piele pe undeva linga Facultatea de Pielarie si Textile pentru o reconditionare si un look de 10 .Deocamdata le las asa mai ales ca vin sarbatorile.

Mi-a mai ramas de legat incalzirea la scaune dar prin ianuarie din mai multe motive.
    Parerile voastre sunt binevenie-indiferent daca sunt bune sau mai putin bune ;).
    Poze-scuze de calitate- se intuneca si sunt facute cu telefonul:

13. english dog

Locație:
    Iasi
    ....max 5 poze......:nyah:....

14. AndreiHTX

AndreiHTX Platinum Member

Locație:
    Bucuresti
    foarte , FOARTE frumos noul interior... superb.. dar cu fetele de usi ce ai de gand?? si eu planuiesc sa trec la piele dar neagra.. ceva de genul.. black on black:)

15. english dog

Locație:
    Iasi
    Multumesc.
    Ma gandeam sa imbrac si partea cu material de pe fetele de portiera in piele la culoare " sa se asorte" dar ma gandesc ca va fi mai greu sa nimeresc culoarea scaunelor. Am gasit vreo doua firme in Iasi care se ocupa de asta si am sa merg pe la ei sa vad ce au. Iti trimit linku' pe privat.

16. Doragon

Doragon Skoda Expert

Locație:
    bucuresti
    poti sa iei alte fete de usi aceeasi culoare;)

17. english dog

Locație:
    Iasi
    As putea , dar unde as gasi eu fete de portiera de Octavia 1 negre si cu partea de material din piele crem,plus sa fie si in stare buna si sa nu fie de pe o masina cu volanul pe dreapta :) ? Cam multe conditii cer - nu ? :p
    Postez niste poze cu lookul pe care vreau sa-l obtin - nu e de Skoda dar de aici m-am inspirat (are cumnatul meu una :) )
    Varianta cea mai usoara ar fi sa imbrac fetele mele de portiera.
    Multumesc de interes.

18. Doragon

Doragon Skoda Expert

Locație:
    bucuresti
    aaa credeam ca vrei toata fata de usa alba....ma rog crem asa

19. sir_edi

sir_edi 1st Gear Member

Locație:
    Iasi , Valea Lupului
    bun tare interiorul , Dog sa continui cu schimbarile si la vara sa ne laudam amindoi cu masinile :beerchug:

20. english dog

Locație:
    Iasi
    :thumbs-up: Ca sa ma laud cu el trebuie revopsit tot sa arate de 10 , deocamdata il astept pe Mos Craciun poate ..poate ...:)

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare