1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Jante OEM vs AM si conditii de garantie

Discuție în 'Cauciucuri / Roti' creată de Ianculescu Stefan, 4 Iul 2020.

 1. Ianculescu Stefan

  Ianculescu Stefan 2nd Gear Member

  Înscris:
  22 Iul 2018
  Mesaje:
  34
  Locație:
  Targu-Mures
  Salutare,

  Acum ceva vreme am achizitionat pentru sezonul de vara, niste jante OEM pt Audi 1, second-hand, ce aveau specificatiile diferite fata de cele recomandate de producator. Mai precis...in loc de R17, ET 40 si J 6.5, jantele aveau R17, ET 36 si J 7.5. Le-am montat pe masina, performantele au fost afectate, le-am dat jos, iar zilele trecute le-am vandut si sunt in cautarea unui set de vara nou, insa inca nu m-am decis intre OEM si AM.

  Motivele sunt urmatoarele: Jantele OEM sunt mai scumpe cu aproximativ 1200 RON decat cele AM, iar la cele AM nu gasesc sau ce gasesc nu-mi plac, jante cu specificatia R17, 6.5J si ET 40.

  Tot ce am gasit cat de cat ca specificatii aproape de cele OEM, sunt R17, ET 38 si J 7.

  Intrebarea mea ar fi, daca aveti idee din propia experienta sau din alte situatii, daca e posibila pierderea garantiei la masina.

  Cei de la Porsche Romania, care sunt importatorul oficial in Romania, mi-au zis ca imi recomanda sa respect specificatiile producatorului, la intrebarea mea privind pierderea garantiei din motivul mai sus mentionat. Cand i-am rugat sa-mi spuna mai specific, s-au limitat la a-mi spune ca garantia se aplica in conformitate cu legislatia din Romania, insa nu mi-au oferit un act normativ/articol din actul respectiv.

  Multumesc,
   

Distribuie pagina asta