1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Jante mai mici si aftermarket

Discuție în 'Cauciucuri / Roti' creată de Ionut_Marius, 15 Noi 2024.

1. Ionut_Marius 1st Gear Member

Salut
    Urmeaza sa achizitionez o Skoda Karoq care vine cu jante de 17, insa pentru gropile din Bucuresti as vrea sa pun de 16. Nu sunt vitezoman sa am nevoie de super stabilitate.
    Are cineva jante de 16 pe Karoq sau jante aftermarket?
    La reprezentanta jantele de 16 sunt de la 1100 lei bucata, cam mult zic eu. La fel si pe alte site-uri Skoda din europa.
    A folosit cineva Dezent sau RC Design? Jantele sunt la jumatate din pretul reprezentantei si arata si decent.

2. j.tibi

j.tibi Silver Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
    Salut,
    Vezi în primul rând dacă jantele de 16 sunt trecute în cartea de identitate a mașinii, altfel poți avea probleme dacă te oprește cineva.

3. Ionut_Marius 1st Gear Member

sunt trecute si de 16 si de 18, nu e problema. Am intrebat si la politie am facut o poza cu cartea de identitate si au zis ca e ok.
    eu vreau din motive practice, se amortizeaza mai bine cu 60 fata de 55 si sunt mai ieftine atat jantele cat si anvelopele. Sportivitatea e ultimul lucru din agenda...
    inainte sa vad masina asta am facut un test drive cu alta, care avea roti de 18 si se simtea fiecare groapa.
    Eram curios cum sunt firmele alea after market fata de originale. Ca diferenta de pret e foarte mare. Ambele firme sunt omologate TUV si cred ca sunt fabricate in Germania.

4. j.tibi

j.tibi Silver Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
    La Skoda nu merită să cumperi jante originale (fiind nesimțit de scumpe), numai dacă prinzi o promoție bună sau găsești niște jante second-hand acceptabile. Dezent am avut pe vechea mea mașină, sunt niște jante decente. Despre RC Design nu știu nimic.
    Caută și second-hand, ca cele de aici, sunt o grămadă de anunțuri.

5. Ionut_Marius 1st Gear Member

imi e frica cu alea sh, ca nu stii in ce gropi au fost bagate si diferenta de bani,intre unele sh originale sau noi aftermarket e foarte mica sau chiar deloc

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare