1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Intrebari legate de C.V.manuala

Discuție în 'Skoda Fabia' creată de Alinsb89, 1 Noi 2010.

 1. Florin94 1st Gear Member

  Înscris:
  4 Aug 2017
  Mesaje:
  1
  Salutare ! Am o Skoda Fabia 2002 motor 1.4 16 v si astazi deodata in timp ce conduceam la schimbarea vitezelor am observat ca imi intra greu in viteza, trebuia sa o fortez .Intrebarea mea este daca ar putea fi lipsa de ulei in cutie sau sa stricat cutia de viteze / kitul de ambreaj? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
   
  Ultima editare de un moderator: 5 Aug 2017
 2. T. Carmen Skoda Expert

  Înscris:
  29 Apr 2012
  Mesaje:
  2.181
  Placa de presiune.
   
 3. JurasikMan

  JurasikMan Skoda Expert

  Înscris:
  21 Sep 2009
  Mesaje:
  1.843
  Locație:
  Brasov
  Desfa si mansonul de la schimbator si verifica sa nu ai ceva jocuri in nuca. Daca timoneria nu functioneaza la fix , apare fenomenul asta de agatat la schimbarea treptelor .
   
 4. gcristi001

  gcristi001 2nd Gear Member

  Înscris:
  20 Mai 2013
  Mesaje:
  55
  Locație:
  Braila
  Am schimbat cutia de viteze. Cu una de acelasi tip, acelasi an de fabricatie 2000. Zgomotele suparatoare au disparut. Mecanicul mi-a zis ca a gaist si bieleta antirasturnare de la cutie rupta. A schimbat-o si pe asta. Asadar , sper sa ma tina cutia asta . Acum pot sa ascult si alte zgomote, alti rulmenti , sau probleme de la motor :), mai bine.
   
 5. iulianp

  iulianp Bronze Member

  Înscris:
  14 Oct 2014
  Mesaje:
  200
  Locație:
  Bucuresti
  Am citit toate postările și n-am observat la nimeni problema mea. Am reparat cutia (am înlocuit acei rulmenți care huruie) și acum cursa liberă (stânga-dreapta) nu mai este smooth. Uneori se cam blochează la mijloc și trebuie să forțez un pic stânga pentru viteza I. Este cam frustrant în traficul din București. În viteze intră perfect. Aveți vreo idee? Este cutie cod JHQ.
   
 6. Lucian Popa 1st Gear Member

  Înscris:
  27 Feb 2019
  Mesaje:
  10
  Iulian, ai incercat sa faci alinierea schimbatorului? O poti face singur ca aici


   
 7. iulianp

  iulianp Bronze Member

  Înscris:
  14 Oct 2014
  Mesaje:
  200
  Locație:
  Bucuresti
  Am încercat Lucian, nu pare problemă de aliniere, sau nu-mi dau eu seama, am înlocuit și timoneria (avea arcul de lângă manetă rupt) și tot așa face, înainte de reparația cutiei nu făcea așa.
   
 8. Mihaila Mircea 1st Gear Member

  Înscris:
  3 Mar 2018
  Mesaje:
  10
  Și a mea agata uneori când bag in a-1-a...eu ziceam că nu împing bine levierul...
   

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare