1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Interior Octavia 1

Discuție în 'Skoda Octavia' creată de Florinmnt90, 3 Apr 2021.

 1. Florinmnt90 1st Gear Member

  Înscris:
  3 Apr 2021
  Mesaje:
  2
  Salutare!Dețin o Skoda Octavia 1 combi!
  Întrebarea este:daca dezlipesc materialul textil de pe fetele de usi și îl bag la spălat la mașină după care îl lipesc la loc cu spray cu soluție de lipit tapiserii exista șansa să o dau in bara să nu îl mai pot lipi înapoi?
   
 2. G.M. 1st Gear Member

  Înscris:
  19 Feb 2017
  Mesaje:
  1
  Salut, in teorie nu ar trebui sa fie vreo problema. Eventual stai atent la procesul de spalare, temperatura mai ales..stii ce zic, sa nu te trezesti ca iti "intra la apa" :banghead:
  Eu le-am schimbat total, pentru ca dupa 20 de ani materialul ala chiar si spalat nu mai arata bine. Spor la treaba :arco:
   
 3. Florinmnt90 1st Gear Member

  Înscris:
  3 Apr 2021
  Mesaje:
  2
  Nu cita ultimul mesaj!
  Salut!Merci frumos pentru răspuns!mă gândeam și eu la varianta asta...mai ales că interiorul la mine e cream și s-a imprimat mizeria in el...daca ar trebui să îl spăl să revină la normal ori intra materialul la apa ori se destramă...forță Skoda
   
  Ultima editare de un moderator: 11 Apr 2021

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare