1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Inlocuire freon climatizare

Discuție în 'Skoda Rapid' creată de Aurel79, 17 Iun 2024.

1. Aurel79 1st Gear Member

Salut!
    Stie cineva ce tip de freon se foloseste pentru o Skoda Rapid 1.0 TSI, 110 CP, benzina, din 2018?
    Nu l-am inlocuit deloc pana acum si parca nu mai face fata la temperaturile de afara...
    Multumesc!

2. Little Big

Little Big Esti prost? Citeaza ultimul mesaj postat!

Locație:
    Bucharest
    Cauta pe la motor.Ar trebui sa scrie.Posibil din acela scump.

3. Costel Stancescu 1st Gear Member

Salut!
    500 de lei m-a costat inlocuire freon +ulei 1.0 TSI, 95cp.
    Acum nu stiu daca m-a infiletat cel de acolo, dar au zis ca astea sunt modele cu ceva ulei special si daca nu se schimba si ala, se duce mai repede compresorul.

4. Little Big

Little Big Esti prost? Citeaza ultimul mesaj postat!

Locație:
    Bucharest
    Ai freon ecologic.De asta costa atat

Costel Stancescu apreciază asta.
  5. Costel Stancescu 1st Gear Member

NU CITA ULTIMUL MESAJ!
    Corect!
    Ideea este că aveam două opțiuni:
    1. Completare (plăteam manopera plus ce au adăugat);
    2. Recuperare + completare + înlocuire ulei (conform celor de la service strânge pilitura și duce la defectarea compresorului).
    Cu toate astea, parcă tot nu este o îmbunătățire substanțială. :)
    Am mers cu un Logan și îmi îngheța mâna la gura de ventilație, la Skoda e rece, dar nu e wow, trebuie folosită treapta 3 cel puțin.

Ultima editare de un moderator: 19 Aug 2024

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare