1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Incarcare telefon port usb si wireless charging

Discuție în 'Skoda Octavia IV' creată de Ciprian Pop, 18 Oct 2020.

 1. Ciprian Pop 1st Gear Member

  Înscris:
  18 Oct 2020
  Mesaje:
  1
  Salutare!

  Octavia 4 are doar porturi usb tip C iar amperajul la incarcarea telefonului este foarte scazut (intre 100-200mA). Cu acest amperaj telefonul meu (Samsung Note 10) nu se incarca. Este normal ca amperajul sa fie asa de scazut? Nici un telefon cu quick/fast charging nu se incarca sunt minim 500mA. Mie mi se pare ciudat ca la o masina din 2020 sa nu includa o varianta de incarcare a telefoanelor de acest gen. Incarcatorul wireless incarca la 4-500mA dar daca conectezi tel. la Android auto prin cablu se dezactiveaza wireless charging si trece pe incarcare prin cablu...S-a mai lovit cineva de problema asta? Daca da, cum ati rezolvat?
  Multumesc!
   
 2. CristiV

  CristiV Bronze Member

  Înscris:
  29 Noi 2011
  Mesaje:
  264
  Locație:
  Bucuresti
  Am Samsung A50 si nu am observat probleme la incarcarea prin mufa USB. Mai precis, dupa vreo doua ore si jumatate de mers am observat ca era la 100%. Stiu ca la plecare era la vreo 30% si nu stiu cand pe traseu a ajuns la 100%.
   
 3. Ionn 1st Gear Member

  Înscris:
  18 Noi 2020
  Mesaje:
  1
  Puterea de incarcare la porturile USB este normala: aprox. 5 volti si 2 amperi. Incearca cu alt cablu. Partea de wireless charging mi se pare slaba. Nu stiu ce putere are.
   
 4. Zaboss 1st Gear Member

  Înscris:
  29 Oct 2019
  Mesaje:
  25
  Schimbă cablul, folosește unul original Samsung, sau unul mai gros, de exemplu eu am luat din Auchan un Tellur care merge OK.
   

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare