1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Incalzire scaune

Discuție în 'Skoda Fabia II' creată de B.Alexis, 3 Dec 2019.

 1. B.Alexis 1st Gear Member

  Înscris:
  6 Oct 2017
  Mesaje:
  4
  Saluti! Am luat recent o pereche de scaune de la dezmembrari si am dat de niste mufe interesante pe sub ele. Din ce inteleg, pare ca mufa galbena este pentru airbag, iar cea rosie pentru incalzirea in scaune si cand caut codul mufei e singurul lucru la care ma duce si eram curios daca poate sa imi confirme cineva, intru cat as vrea sa ma apuc de facut retrofit daca este cazul .
  Multumesc!
   
 2. adyserv 1st Gear Member

  Înscris:
  16 Noi 2017
  Mesaje:
  16
  Salut.
  Din ce an este masina
  Mufa galbena este pentru airbag.
  Mufa rosie ....se foloseste la mai multe. Daca aveai incalzire in scaune erau 4 fire si conectorul era de 1mm. Din poze vad ca sunt doar 2 fire si sunt de 0.5mm. Posibil ca aceste 2 fire sa fie de la senzorul de centura.E usor de verificat,doar urmaresti unde duc.

  Am facut eu retrofit la scaune si e totul ok (Fabia 2008 -cu scaune sport luate din dezmembrari,butoane,relee ,soclul si cablajul + multa munca sa reasamblez cablajul, sa il conectez si alergatura dupa materiale.)
  Gasesti detalii in aria de skoda/Fabia 2 pe vw forum.
   

Distribuie pagina asta