1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Feriti-va de Brady service

Discuție în 'Service' creată de george_ispas, 17 Oct 2018.

 1. george_ispas 1st Gear Member

  Înscris:
  24 Aug 2014
  Mesaje:
  1
  Va sfatuiesc sa nu mergeti la Brady Trade. Eu personal am avut 2 experiente neplacute, una la aproape 60mii km cand am schimbat bujiile (pe langa celelalte de la revizie) si a trebuit sa ma intorc de 2 ori cu masina mergand in 3 pistoane. Prima data a schimbat bujia de la pistonul 1 si apoi, dupa mai putin de 150km m-am intors si au schimbat cum ar fi trebuit toate bujiile. Chiar daca bujiile erau in cutie OEM, eu cred ca au folosit piese de proasta calitate si abia la a 2-a intoarcere au pus piese originale OEM.
  A doua patanie a fost la aproape 100 mii km dupa ce masina a iesit din garantia de 4 ani si cand am constatat cu stupoare ca nu au aplicat reducerea de 30% din anuntul lor pentru masini mai vechi de 4 ani si nici preturile din oferta lor nu au fost respectate. Am platit in total cu ~200lei mai mult.
  Eu personal nu voi mai trece pe la ei .
   

Distribuie pagina asta