1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Faruri aftermarket sau sa reconditionez farurile originale.

Discuție în 'Skoda Octavia' creată de Rares T, 12 Noi 2020.

 1. Rares T 1st Gear Member

  Înscris:
  11 Noi 2020
  Mesaje:
  1
  Am o Octavia Tour din 2007 ,luata de noua si doresc sa schimb farurile originale cu halogen si proiector ,care s-au matuit (si stangul este putin copt in partea de sus) cu niste faruri DIEDERICHS ,luate din Germania (305 lei/buc.) .Cum vi se pare acest producator? A avut cineva experiente cu faruri aftermarket? Alte optiuni mai bune (fara Hella si Oem)? Dupa ce imi vin farurile, vreau sa reconditionez farurile vechi ,si sa le dau cu lac pentru a le tine de rezerva . Alte idei?
   

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare