1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Evacuare Dubla Superb

Discuție în 'Exterior' creată de alex069, 4 Sep 2011.

 1. alex069 1st Gear Member

  Înscris:
  4 Sep 2011
  Mesaje:
  1
  dupa cum stiti probabil la modelul de 3.6 v6 are acea evacuare dubla si intr-o parte si-n alta...vreau sa-mi cumpar un superb de 2.0 tdi 170 4x4 dar am inteles de la un prieten care si-a comandat ca nu se pot pune 2 evacuari duble din cauza diferentialului...aici referindu-ma la evacuarile din accesoriile originale skoda..stiti cumva ceva legat de acest aspect? in primul rand stiam ca trebuie sa schimbi bara spate mai exact "difuzorul " acela sau cum se numete ...aia nu este problema...dar vroiam sa stiu exact daca se poate pune pe modelul asta sau nu ... multumesc anticipat
   
 2. pityssk 1st Gear Member

  Înscris:
  12 Ian 2013
  Mesaje:
  1
  Sugestie

  Salut eu am o Skoda superb din 2004 motor de 1.9 TDI si am vrut si vreau! sa ii scot doua evacuari din cate am vazut la prima vedere nu prea pot din cauza rezervorului care este de 60L si o parte din el e chiar in locul pe unde ar trrebui sa trec eu cu evacuarea. Oricum astept sa se incalzeasca vremea si sa ii desfac toate plasticurilee de langa bara sa pot face ceva. Daca ma poti ajuta te rog sa nu ezitii sa iti dai cu parerea!
   
 3. Beniamin99 1st Gear Member

  Înscris:
  10 Iun 2018
  Mesaje:
  1
  Salut si eu am o skoda superb 2 din 2014 Facelift si am observat ca este loc si pentru cealalta toba, acum nustiu sigur daca se poate pune
   

Distribuie pagina asta