1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Erori bord- schimb pompa motorina

Discuție în 'Skoda Octavia III' creată de RalucaEva12, 10 Sep 2021.

 1. RalucaEva12 1st Gear Member

  Înscris:
  10 Sep 2021
  Mesaje:
  2
  Buna seara! Detin o Skoda Octavia III, 2015, si ma perfectionez in mecanica ( glumesc)! Am fost cu ea la diagnoza la Porche Romania, eroarea arata pompa de motorina ce a fost inlocuita cu una originala, insa, pana seara, au aparut aceleasi erori in bord! Atasez si poza! Intrebarea era: cunoasteti un service mai bun si eventual si mai ieftin, capabil sa rezolve problema?
  Raspunsul celor de la Porche a fost ca au inlocuit ce le apare pe tester, asta le apare in continuare ca trebuie schimbata…si ca pot merge cu ea pana se strica definitiv ca sa fie siguri ca stiu ce sa inlocuiasca:(
   
 2. Pintiliosul

  Pintiliosul Gold Member

  Înscris:
  30 Aug 2017
  Mesaje:
  776
  Locație:
  Baia Mare
  RalucaEva12
  Bine ai venit alaturi de noi!
  Problemele de alimentare a motorului cu motorina sunt relativ simple. Trebuie inlocuit filtrul de motorina, verificate traseele de la rezervor pana in fata la motor (tur si retur) sa nu fie obturate, doar apoi se trece la inlocuirea pompei din rezervor (sper ca despre aceasta este vorba). Mai pot fi probleme cu aerisitorul rezervorului sa fie infundat (se creeaza vacum in rezervor si mai ales cand este plin efectul este mai accentuat) si sorbul pompei din rezervor obturat (de obicei se inlocuieste tot ansamblul pompei din rezervor, nu doar pompa).
  Pentru probleme de presiune inalta: se inlocuieste regulatorul de presiune in prima faza, iar daca presiunea e tot scazuta se inlocuieste pompa de inalta presiune.
   
 3. RalucaEva12 1st Gear Member

  Înscris:
  10 Sep 2021
  Mesaje:
  2
  NU CITA ULTIMUL MESAJ!
  Multumesc…suna complex! Cunosti si un service?
   
  Ultima editare de un moderator: 11 Sep 2021
 4. al bundy

  al bundy Skoda Expert

  Înscris:
  28 Aug 2010
  Mesaje:
  1.394
  Locație:
  Bucuresti
  Si totusi, ce eroare apare pe tester.?
   

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare