1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Eroare Start Stop - Skoda Yeti Greenline 1.6

Discuție în 'Skoda Yeti' creată de doru popescu, 9 Ian 2018.

 1. doru popescu 1st Gear Member

  Înscris:
  9 Ian 2018
  Mesaje:
  1
  Salutari,

  am cumparat in septembrie 2016 un Yeti 1.6 diesel Greenline, fabricat in 2012. Toate bune si frumoase pana acum 1-2 saptamani, cand mi-a aparut Eroare Start Stop pe bord si imi intra intre-un fel de protectie de nu mai accelereaza ca de obicei... Daca opresc si repornesc motorul de vreo 2 - 3 ori, se remediaza aparent, dar apare a doua zi, iar si nu stiu ce ar trebui sa fac mai departe. Are cineva vreo idee de unde ar trebui sa incep investigatiile, vre-un indiciu?

  Multumesc frumos
   

Distribuie pagina asta