1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Eroare Abs, epc, frana

Discuție în 'Skoda Fabia II' creată de Dgdgaby, 24 Oct 2024.

1. Dgdgaby 1st Gear Member

Salut

Am și eu o problema cu o Skoda Fabia 2 2013 1.2tsi 86 cai
    De curând am curățat și uns frânele și am făcut schimbul de ulei la motor.
    După ce am făcut schimbul de ulei am mers cu mașina și nu avea nici o problema.
    Mașină a stat parcata 2 zile și apoi când am dat cheie sa plec cu ea au apărut erori in bord. Abs, epc, semnul exclamării in cerc roșu( frane cred), eroare direcție. La puțin timp a apărut și check engine.

Am pus testarul ( un elm 327 original testat cu succes pe multe mașini) și apar următoarele erori ( foto)
    Totul duce către modulul abs
    Nu îmi explic daca are vreo legătură cu ce am făcut la frane in ultimele săptămâni ( curățat de rugina, gresat culise, împins pistonase, purjat puțin lichid). Dar a mers fara probleme după ce am lucrat la ea. Am desfăcut și senzorii abs de pe față. Am curățat. Par ok. Am scos mufa de la modulul abs ( cel de la motor) și de la calculator, am verificat masa, am șters erorile. Fara succes. Fix aceleași erori persista.

Vă rog să mă sfătuiți ce e de făcut. Sau daca mă apuc de căutat modul abs.

Mulțumesc

2. al bundy

al bundy Skoda Expert

Locație:
    Bucuresti
    FA diagnozqa cu VCDS, sau ODIS. lasa jucariile.

Little Big apreciază asta.
  3. Dgdgaby 1st Gear Member

NU CITA ULTIMUL MESAJ!
    Jucărie nu este garantat.Testat cu multe mașini, da aceleași erori precum Xentry la Mercedes, și am mai avut odată senzorul de turație motor la aceeași Skoda și a dat fix aceeași eroare ca vcds + eroare de fise bujii stricat identificat perfect. Nu dispun de vcds personal.
    Are rost sa mai verific ceva sau o duc la reparat și nu mă mai complicat cu diagnoze plătite. Erorile sunt U0121, 01316 și 06086. Toate indica lipsa comunicării cu abs ul. Nu merge kilometrajul. Nu se schimbă erorile daca scot mufa de la modulul abs. Am ce sa mai verific la fire?

Ultima editare de un moderator: 28 Oct 2024
  4. al bundy

al bundy Skoda Expert

Locație:
    Bucuresti
    si in urma diagnozei ce verificari ai facut? Modulul abs are toate alimentarile necesare?

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare