1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Downgrade faruri lupa

Discuție în 'Skoda Fabia II' creată de Spătaru Iulian, 31 Oct 2024.

1. Spătaru Iulian 1st Gear Member

Salutare. Am pe fabia mea din 2008 faruri cu lupa adaptive, adica acelea ce se misca stanga dreapta dupa viraj. Intampin o problema cu farul stang, firele ce intra in soclul becului sunt rupte, chiar topite as putea spune iar dupa verificari din partea mai multor electricieni, singura solutie oferita a fost sa schimb farul doar ca acest tip de far este cam imposibil de gasit in dezmembrari iar pretul pentru unul nou este intre 2000-3000 RON cea ce est putin cam absurd. O varianta la care m-am gandit ar fi sa cumpar doua faruri cu lupa simple, fara acea functie AFS, luate din dezmembrari costa am 500 RON ambele. Acum interbarea mea este, daca fac acest lucru se va potrivi farul fara niciun fel de problema?
    Va multumesc!

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare