1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Distributie

Discuție în 'Skoda Octavia III' creată de gilisor, 11 Oct 2017.

1. moreinffo 1st Gear Member

salutare.
    de curand am cumparat o O3 1.6TDi FL cu 41000km, 2017, masina de serviciu a unui prieten. Chestia asta cu distributia este adevarata? Adica se face spre 200k de km? Ca ma pregateam s-o schimb + cureaua de la pompa de ulei, care este in baie din cate am inteles - cost total 3950 RON cu piese originale, doar manopera 1000 RON. Multumesc

2. Little Big

Little Big Esti prost? Citeaza ultimul mesaj postat!

Locație:
    Bucharest
    Fa schimbul distribuției si revizia obișnuită!E o masina sh!

3. moreinffo 1st Gear Member

salut.
    intrebam pentru ca sunt un pic confuz; masina este cu istoric la Skoda, revizia este facuta anul trecut si are 2500km, dar despre distributie nu stiam si mai mult m-am bulversat citind. Masina este nemuncita, strict birou-acasa-copii la scoala.
    multumesc

4. Flavius_the1 1st Gear Member

Locație:
    Buzău
    Salut,
    Am devenit posesor de O3, an 2016, la începutul lunii octombrie 2025, cu 231.000 km, 1,6 tdi 110 cp, motor cxxb. Schimbul distributiei a fost făcut la data de 01 februarie 2021 la 201.000 km de primul proprietar în Ro. Acum autoturismul are 236.000 km. Credți că ar trebui să schimb distribuția din nou, ținând cont că au trecut 5 ani? Mașina e folosită pentru navetă, predominant în afara localității, stil de condus ”bătrânește” - 105 km/h.
    Vă mulțumesc anticipat!

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare