1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Despre huse..

Discuție în 'Intretinere' creată de vlad21, 10 Feb 2013.

1. daniel4ro

daniel4ro 6th Gear Member

Doamna Florentina atelier huse Pucheni, jud. Prahova

0734856305

2. daniel4ro

3. grig_sorin 6th Gear Member

Ai stricat toată frumusețea. Ai scaunele sport din ce îmi dau seama. Ai dat bani pe ele pt confort și pentru ca arata deosebit fata de cele normale. De ce ai mai dat bani ca să le strici imaginea?

j.tibi apreciază asta.
  4. daniel4ro

Din cauză de copil, de praf, de capsele de la blugi, de grija pentru mașină, de preferințe personale.

Little Big apreciază asta.
  5. Little Big

Little Big Esti prost? Citeaza ultimul mesaj postat!

Locație:
    Bucharest
    E ciudata nuanta dar impotriva jegului sunt perfecte.

6. daniel4ro

Asta este si scopul, sa protejeze. Se potriveste cu culoarea gri a masinii. Daca eram femeie imi luam Rapid rosu si husele le faceam pe rosu cu negru ;)

7. Nicu7981@s 1st Gear Member

Bună ziua. M-ar interesa dacă a montat cineva huse noi pe skoda scala și dacă da de care și de unde le-ați luat. Mulțumesc.

8. Little Big

Locație:
    Bucharest
    Huse.ro

9. moreinffo 1st Gear Member

salutare. as avea nevoie de ajutor: sezutul scaunul de la sofer s-a depreciat; cum masina (O2 FL 2009) este luata din Germania si mai mult ca sigur a fost facuta pe comanda, nu gasesc de niciun fel modelul de tapiterie - este semi piele, cu modelul textil din poza atasata. am vreo sansa sa gasesc la cineva o bucata de material, dintr-o bancheta ramasa, un spatar de scaun schimbat cu acest model? sau un tapiter auto in afara de vivacy? multumesc

10. Mandark 1st Gear Member

Salutare,
    Proprietar de o Skoda scala 2021, puțin supărat că mi-a crăpat pompa de benzina la 23000 km in timp ce plecam in vacanta la mare:))), caut niste site-uri sau idei de la voi cu niste huse auto pentru scaune. Am o fetiță de 6 ani și un băiat de 1 an și e macel pe tapițeria mea:( Daca aveți vreun site sau loc de unde ați cumpărat și v-au plăcut ,va rog sa îmi spuneți și mie. Mulțumesc

11. Little Big

Locație:
    Bucharest
    huse.ro

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare